Проблем със звъков сигнал на фабрична аларма на Голф 4
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем със звъков сигнал на фабрична аларма на Голф 4
Аз бих ти препоръчал една допълнителна аларма за твоя сигурност!Тези коли ги крадът с поглед!Фабричната аларма е доста боса...преди 2001 год!Няма обемни датчици,един вид ти спраскват джама и ти вадят баскаса и усилвател + цд за 500-600лв и колата негъква! 

- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Ммм...моята има обемни датчици(23.10.2000г е ) . А пък и тея ако ще ги крадът... алармата няма ги спре 
- kgdim
- Автомобил: MK4 Black ...
- Двигател:
IvailoOo написа:Я и аз да попитам че тези аларми не са ми силна страна. Става дума за голфа от гаража. Значи имам клаксон за алармата,който се чува при отключване и заключване.Обаче мигачите мигат само при отключване... като заключва не иска и е объркващо,ако минават коли и не знаеш заключил ли си или не. Не ми работи едното микроключе,но надали е от това,понеже алармата си работи и без то да работи(изпробвано).Активирани са звуковите и светлинните сигнали ама а де..
Най вероятно е микро ключе защото при мен понякога сащо не мигат мигачите при заключване иначе алармата си работи
-
bobi1942
- Автомобил:
- Двигател:
IvailoOo написа:Я и аз да попитам че тези аларми не са ми силна страна. Става дума за голфа от гаража. Значи имам клаксон за алармата,който се чува при отключване и заключване.Обаче мигачите мигат само при отключване... като заключва не иска и е объркващо,ако минават коли и не знаеш заключил ли си или не. Не ми работи едното микроключе,но надали е от това,понеже алармата си работи и без то да работи(изпробвано).Активирани са звуковите и светлинните сигнали ама а де..
алармата се активира когато мига диода
- radko86
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL ARL
И моята не мигаше при заключване,а само при отключване, не ми светеше и плафона на вратата и зумера не се обаждаше.Оправих си микроключето и всичко си работи нормално.Така че аз съм на мнение,че не мига от него 
-
bobi1942
- Автомобил:
- Двигател:
radko86 написа:И моята не мигаше при заключване,а само при отключване, не ми светеше и плафона на вратата и зумера не се обаждаше.Оправих си микроключето и всичко си работи нормално.Така че аз съм на мнение,че не мига от него

- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Ясно..значи на пролет ще се сменя. МЕРСИ! 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”