Или си карал издухан АБС, или си далеч от техниката.luboveliki написа:.. съм карал 1,8 АБС(на венто и голф) е да така е..... и динамика няма
Това пък за дизела е велика глупост, но на база останалите, няма смисъл да се коментира.luboveliki написа:(ако искаш динамика изпреварване на тир колона с 5 човека и 500 кг багаж си взимаш минимум 150 коня и то дизел
Останалото са лирически отклонения и радини вълнения...
Самият факт, че най-масовият мотор на Г3/Венто е АБС и наследниците му, говори достатъчно. Не може милиони купувачи да грешат.

супер .....открих идеалния двигател,комшията си продава АБС-А от 4 години и мисля да го взема и да го сложа на моито голфе и да съм най големиа голфаджия.....направо ми се реве(смях) от тая тема и се отказвам да пиша в нея...и те така
Това е отговора ,няма какво да си чешем клавиатурите повече.Ако искаш да бяга ,този мотор не е за теб.Но не може да се каже ,че е лош мотор!
щот за 1.6 75к. пише ,че развива 160 , ама приятел ми е казвал ,че ги е лепнал 180км , така , че не се очуджам за 170км ще го пробвам някой ден дали ще лепне 170км. ама най добре е да си спазваш ограничението от 150км това е добре и за мотора да не се тормози. пък и аз не съм тръгнал да се състезавам стигат ми 140км то няма пътища в българия за по-високи.

Време е за катанец ...
хайде че стана чат вече......отиде си и тази темица