Издирвам една кола !
- gogata1982
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: 1995 - 101
- Контакти:
Re: Издирвам една кола !
трябваше ама ми дойде с 2 деца на ръце бате ...какво да направя ама си научих урока !!!
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
И на мен така ми се е случвало,идва и ми реве,че нямал с какво да кара детето си на детска градина... Но в крайна сметка го издирих и не искаше да си оправя документите и какво ли не,пак беше голф 2 колата.Беше прецакал мотора и го сменил с друг и не искаше да я прехвърляме за да не минава в кат! Викам му-сменяваш мотора пак и я бутате на канала-нямало да стане(не му се занимавало,а нямаше документи за ''новия'' мотор).Ами какво да ти кажа,отидох една вечер и си свалих предния и задния номер-номера без теб не може да изкара.... И ме намери и я прехвърлихме-ама българина е голям ''тарикат''...
- gogata1982
- Контакти:
аз ако знам в кой град е колата имам големия талон и резервен ключ 

gogata1982 написа:Новия собственик се свърза с мен , но по всичко личи че и той няма желание да оправим документите ....обажда се ..ама проблеми ..ама нямам пари ...и това вече една камара време
нещо не разбрах, той след като се е свързал с теб защо не се разбрахте ? Колко ще е нотариуса, под 100лв и цялата сага приключва, в твой интерес е да се случи, можеш спокойно да отпише колата от общината и да не дължиш данък, но пак да питам какво се търсите и издирвате, полиция, ала бала след като имаш контактите на новия собственик, идете при нотариус и си пейте...
Изиграл си се лошо колега, продал съм и двете си коли, купил съм други и винаги съм минавал първо през нотариус.
п.с. виж мотора си го купих без да минавам през нотариус, но не бих продал нещо без да мина нотариус...
Аз така изгорях с един мотор, човека даде парите и помоли няколко дена по-късно да оправим документите, но така и не се яви, а му изгубих номера и от мтел не ми дават да си направя справка за входящите обаждания, изчаках месец, но така и не звънна и пуснах жалба като обясних, че сме се разбрали да се чакаме пред еди кой си нотариус, но той не се е явил и така...сега и да се случи нещо с него и мотора аз имам входящ номер от жалбата, която доказва, че мотора не е при мен. А лятото го засякох, но не можах да го догоня заради задръстванията и се надявам това лято да имам късмет.
- gogata1982
- Контакти:
ходенето в полицията пак му се размина
свързахме се и имаме уговорка за тази седмица ама да видим ...

свързахме се и имаме уговорка за тази седмица ама да видим ...

- alex_7656
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AUM
И все пак какво стана?Имаше ли сделка ?
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
какво стана със сделката 

- gogata1982
- Контакти:
ами да кажем ,че въпроса е почти решен ...
понеже колата не са плащани данъци им направих генерално пълномощно за да могат да намерят правилния нотариус да оправят нещата
понеже колата не са плащани данъци им направих генерално пълномощно за да могат да намерят правилния нотариус да оправят нещата

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
С това пълномощно да не загазиш по-здраво.?
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
Колега много си наивен как можа да им направиш генерално пълномощно

-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Човече,наиграл си се с това пълномощно.С него те сега могат дори да продадат колата на друг а пак ще си текат данъци на твое име!Да не говорим,че ако купувача го купи с пълномощно,понеже няма как иначе,ако стане нещо и то го направи този дето я купи след тях-пак теб ще те търсят от полицията,понеже колата в кат се води твоя! Глупост си направил...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, вече си в капана. Излизане няма.
> Данъците продължават да се трупат на твое име, чак внуците ти ще ги плащат. Ама това е малкото зло.
> КАТ ще те търсят при всяко нарушение. За КАТ ти си собственика на автомобила.
> Ако колата се кара без ГО, винетка, технически преглед - всички глоби ще трябва да ги плащаш.
> Ако не си платил глобите на колата, не може да използваш услугите на КАТ.
> Извършено е престъпление с твоята кола, блъснат човек, избягал от местопрестъплението - една кофа мастило ще изпишеш. В КАТ ти си шофьора на избягалият автомобил
> И още много сценарии.
Да не изброявам още, ти се досещаш сам за какво става дума.
При по-тежките сценарии той може да каже, че ти е върнал автомобила, пълномощното е старо. Ще има да доказваш.....без ясен изход. Зависи от свидетелите, колко убедителни ще бъдат.
В екшън филм се вкарваш, вече с твое съгласие. Сякаш не прочете какво ти писаха колегите. Но избора си беше твой!
Съвет: Викай го, плати му прехвърлянето, черпи го една бира, може и на ресторант да го закараш, за да спиш спокойно и при всяко позвъняване на вратата да не подскачаш.
Ти си направил своят избор.

> Данъците продължават да се трупат на твое име, чак внуците ти ще ги плащат. Ама това е малкото зло.
> КАТ ще те търсят при всяко нарушение. За КАТ ти си собственика на автомобила.
> Ако колата се кара без ГО, винетка, технически преглед - всички глоби ще трябва да ги плащаш.
> Ако не си платил глобите на колата, не може да използваш услугите на КАТ.
> Извършено е престъпление с твоята кола, блъснат човек, избягал от местопрестъплението - една кофа мастило ще изпишеш. В КАТ ти си шофьора на избягалият автомобил
> И още много сценарии.
Да не изброявам още, ти се досещаш сам за какво става дума.
При по-тежките сценарии той може да каже, че ти е върнал автомобила, пълномощното е старо. Ще има да доказваш.....без ясен изход. Зависи от свидетелите, колко убедителни ще бъдат.
В екшън филм се вкарваш, вече с твое съгласие. Сякаш не прочете какво ти писаха колегите. Но избора си беше твой!
Съвет: Викай го, плати му прехвърлянето, черпи го една бира, може и на ресторант да го закараш, за да спиш спокойно и при всяко позвъняване на вратата да не подскачаш.
Ти си направил своят избор.

- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
колегата е прав намираи го тоя и си прибираи номерата, бракуваи колата и краи ,или да идва да я прехвърля да си плаща бакиите и хич да не ти пука иначе ще ядеш някъде дървото