стягане Голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
pinko_94
Автомобил:
Двигател:

стягане Голф 3

Мнениеот pinko_94 » Нед 12 фев 2012 14:22

Здравейте,новак съм във форума..имам един GOLF 3 който съм решил да постегна,понеже беше на сестра ми и тя преди 3 години си изкара книжката и имаше 1-2 леки ПТП-та. и предницата е в лошо състояние.Трябват ми някои работи относно предницата..отдоло до мигачите празното място мисля да го закрия с нещо което да се слее с бронята..Решетката където е емблемата(емблемата я няма) и тя е за смяна,искам да я сменя със такава без емблема...и мисля да и сложа вежди..за съжаление в момента нямам снимки..утре ще кача.Ако може давайте идеи как може да се промени тая предница понеже е в много лощо състояние.....Основния ми въпрос беше-от къде мога да си закупя решетка без емблема и вежди? и другият ми въпрос е,вътре тапицерията на тавана на места е увиснала с какво мога да я закрепя?
Ако може давайте всякакви идей....Благодаря предварително... :?

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Re: стягане Голф 3

Мнениеот kris11 » Нед 12 фев 2012 19:30

Отиди в 1 сервзи за проверка на ходова част - там ще ти кажат кое е за смяна. Иначе като гледам си новак и няма да можеш сам да се оправиш.Ако вече след прегледа имаш въпроси откъде и каква марка пр шарнирен болт и т.н. да купя може да седават съвети. Тавана ен е или с цяла кора ??
Ако имаш в предвид плата около сенниците купуваш 1 туба Ц200/300 - мажеш с пръста и притискаш, след като попие . Залепва добре без да си личи цапаница.
Първо си оправи предницата и таван и тогава си мисли за срешетката.

Потребителски аватар
G-HELL
Автомобил: Golf MKIII
Двигател:

Re: стягане Голф 3

Мнениеот G-HELL » Нед 12 фев 2012 19:39

На мен ми се стори, че автора на темата не питаше за ходова част, а за някакъв вид тунинг на предницата :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”