Някой ползвал ли е продуктите NIGRIN за полиране/почистване?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Някой ползвал ли е продуктите NIGRIN за полиране/почистване?

Мнениеот buFka » Пет 29 сеп 2006 19:56

Купих си за 2 продукта - единият за почистване на лака на колата, а другият за полиране на лака...и докато имам възможността да ги върна искам да събера мнения. Ако питате защо първо съм ги купил - ами бяха на промоция :D Та ако се окаже, че са боклук направо да ги връщам.

това е за почистване на лака
Изображение

а това за полиране/консервиране
Изображение

Потребителски аватар
versace
Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
Двигател: 320 CDI 224 Hp

Мнениеот versace » Съб 30 сеп 2006 0:01

Точно този продукт не съм ползвал, но това което съм имал на Нигрин беше ОК. Нещата им са доста над средното ниво като качество от другите предлагани на пазара.

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Нед 01 окт 2006 11:39

Използвах ги.... :)

в ляво е преди намесата на Нигрин, в дясно е след намесата....

Изображение

скинах се от търкане мам** му, разликата е минимална...но все пак снимките са правени по различно време на различно място (като приключих с полирането беше леко тъмно и съвсем нямаше да може да се направи сравнение). Което обаче е хубаво - установих че има някакъв ефект. Нощес е валяло и не се беше образувал плътен слой от вода, а бяха на капки които много лесно се стичаха от ламарината. Доколкото знам това се цели с политурата. Количеството което използвах не беше фрапантно и ще имам поне за още един път и от двата продукта, ако не и два пъти. Определено съм доволен - 12 Евро за тези два продукта + 20 кърпи за полиране (е те няма да стигнат за още един път, но ще си намеря с какво да полирам) е просто перфектно.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”