ABF-POWER.....нитро

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
miro_hack
Автомобил: Golf 2 KR ITB + Passat 7
Двигател: Cffb

Re: ABF-POWER.....нитро

Мнениеот miro_hack » Съб 11 фев 2012 4:05

ето това ми напълни душата......бравоооооо
шефче,като те бърка толкова рязания колектор за които все натякваш....ще го махна заради теб ако си мислиш че колата ми дава голяма ралика с него и без него(представям си колко разбираш)
ако не бях пуснал тема за колата ми никои нямаше да разбере какво сам и првил и така нататака.....мн ме дразнят някои коментари на разни професори които незнаят ништо за колита ами станали професори.....то на клавиатурата е мн лесно

Писах го и на ЛС но няма отговор...
Питах и dobrin защо моята кола не се счита за проект,но явно мълчанието е злато...

Хванали сте го този АБФ, че е пипан стабилно,вкарвате го в "голям" - по правилата,НО заради лично негова грешка, да пусне тема с модовете по колата си! Ако я нямаше тази тема, щеше да има разплакани на всяко състезание,да...
Колко други няма да хванете, които нямат тема и карат с модифицирани коли? (съществуват 280++ градусови валове,а електрониката на АБФ се мапва лесно :lol: ) тях някой знае ли ги,не?
Тези състезания са минали графата "забавление" отдавна и са станали във "фикс идея" наскоро :idea:
Тема за размисъл,с никой не се заяждам :wink: ! Освен за моя Голф,там е на живот и смърт :wink:

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Съб 11 фев 2012 6:00

pe6kata написа:А аз си мисля, че има хора, които се вземат твърде насериозно. Ако целта му е различна от това да се забавлява, по-добре въобще да не взема участие.

Sharky GTI написа:явно май мисленето не ти се отдава...ако целта е само забавление какъв е смисъла от тея класове :wink: не гледай толкова лекомислено на нещата.
mitko_pi4a_lc написа:да ти кажа чесно не сам очаквл да чуя това от теб......мислех те за по умен
Вие двамата, за съжаление, няма как да разберете колко по-глупави сте от Пешката и колко много личи това точно от тези постове.

miro_hack написа:Хванали сте го този АБФ, че е пипан стабилно,вкарвате го в "голям" - по правилата,НО заради лично негова грешка, да пусне тема с модовете по колата си! Ако я нямаше тази тема, щеше да има разплакани на всяко състезание,да...
А ти, онеправдания, щом наистина мислиш, че да казваш истината е грешка, която пречи да "блеснеш" на фона на "будалите" ... то ти си същата дребна душица като неграмотния автор на темата.

Потребителски аватар
peshoxx
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот peshoxx » Съб 11 фев 2012 11:53

Те си мислят,че ние патки пасем,и ако няма тема то няма да разберем барана кола.Как не го разбраха тези наивни момци,че тези тяхни автомобили(АБФ),са измислени още преди 20 години, и всичко около засилването им е ясно и писано...пробвано...изстрадано от доста хора като тях за тези години.Има хиляди времена в нета и всеки може да прецени в какво състояние е колата. Извинявайте,че сме толкова глупави. :oops:
Извинявай,че ,ако си сложеш нитро и от 185 коня,колата ти стане над 200,ще трябва да те сложат в голям клас.Това е недорозумение.Аз мисля ,че трябва да гласуваме,да променят правилата,да може да те сложат в по-малък клас.Така ще е най-честно.Но за по-сигурно,ако може да скрият темата модовете,за да не знае никой за колата.... mhihi scare

Потребителски аватар
Sharky GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Sharky GTI » Съб 11 фев 2012 13:50

...преди много години един човек които жалко че вече не е между живите ми каза нещо към което ще се придържам и ще помня за цял живот.
"Не спори с глупаците защото хората които гледат от страни няма да направят разлика"
..нека всеки сам прецени.

Потребителски аватар
mitko_pi4a_lc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitko_pi4a_lc » Съб 11 фев 2012 18:28

peshoxx написа:Те си мислят,че ние патки пасем,и ако няма тема то няма да разберем барана кола.Как не го разбраха тези наивни момци,че тези тяхни автомобили(АБФ),са измислени още преди 20 години, и всичко около засилването им е ясно и писано...пробвано...изстрадано от доста хора като тях за тези години.Има хиляди времена в нета и всеки може да прецени в какво състояние е колата. Извинявайте,че сме толкова глупави. :oops:
Извинявай,че ,ако си сложеш нитро и от 185 коня,колата ти стане над 200,ще трябва да те сложат в голям клас.Това е недорозумение.Аз мисля ,че трябва да гласуваме,да променят правилата,да може да те сложат в по-малък клас.Така ще е най-честно.Но за по-сигурно,ако може да скрият темата модовете,за да не знае никой за колата.... mhihi scare

Смешко никои не говори за нитрото....мн ми е интересно как ще развереш какво има под капака на главата...като си такъв голям разбирач

Потребителски аватар
bagera
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bagera » Съб 11 фев 2012 18:53

mitko_pi4a_lc написа:
peshoxx написа:Те си мислят,че ние патки пасем,и ако няма тема то няма да разберем барана кола.Как не го разбраха тези наивни момци,че тези тяхни автомобили(АБФ),са измислени още преди 20 години, и всичко около засилването им е ясно и писано...пробвано...изстрадано от доста хора като тях за тези години.Има хиляди времена в нета и всеки може да прецени в какво състояние е колата. Извинявайте,че сме толкова глупави. :oops:

Смешко никои не говори за нитрото....мн ми е интересно как ще развереш какво има под капака на главата...като си такъв голям разбирач

имам само един въпрос
Ако знаеше че след темата ще те прехвърлят в по-високия клас щеше ли да я пуснеш?

Потребителски аватар
Stenly
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stenly » Съб 11 фев 2012 19:05

mitko_pi4a_lc Нали знаеш ,че на нитрото не случайно му викат турбото на бедняците демек за момент имаш мощност еквивалентна на турбо кола. Е кажи ми честно ли е да тупаш атмосферни коли в средния клас ,като например пускаш нитрото на правата и получаваш голямо предимство? Разбираш ли ,че ние караме за кеф на тая писта било на събори на тайм атаците или свободните карания например,затова тея мероприятия са ЛЮБИТЕЛСКИ. Замисли се и как реагираш на другите ..повярвай ми ще се разбере преди да караш какво имаш под капака ....

Потребителски аватар
mitko_pi4a_lc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitko_pi4a_lc » Съб 11 фев 2012 21:46

абе колега никои не говори за нитро бе...виии сте страшни...леле маса нерви.....с нитро ми е мн ясно че ще сам в горния клас.....говорим за колата ми без нитро maikomila

Потребителски аватар
peshoxx
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот peshoxx » Съб 11 фев 2012 22:07

Стенли,остави. Не разбра ли ,че ние сме глупаците,че някой не ще да ни разбере....
Не мислех , че колегата е тоолкова зле,с извинение.....Но винаги научаваш по нещо ново за някой..... :delete

Потребителски аватар
bagera
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bagera » Съб 11 фев 2012 23:56

bagera написа:имам само един въпрос
Ако знаеше че след темата ще те прехвърлят в по-високия клас щеше ли да я пуснеш?

надявах се на отговор

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Нед 12 фев 2012 2:13

В любителския Тайм-атак шампионат колите са разделени на кубици ,няма коне ,няма кой сложил малко по-рошав вал ,кой незнам си какво. Ми то по-добре да се пускаме на пистата със стокови 1.4-та на газ ,че да сме равни... къде е тръпката на това кой колко е пипнал мотора си и колко безсънни нощи е пропилял в работа и мисли по него. Аз почти не се сещам за Стоков ABF ,който да няма поне един чип или филтър(вие още малко ще изкарате и премахнат катализатор за критерий за горния клас)... Историята помни как кола 1.3 би и ABF-и и Vr6-и и тн. ,тъй че не всичко е коне :)

asen65
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS

Мнениеот asen65 » Нед 12 фев 2012 11:10

Сложи ли нитрото?
А за олекотяване ти препоръчвам стъклата да ги замениш с плексиглас.

Потребителски аватар
mitko_pi4a_lc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitko_pi4a_lc » Нед 12 фев 2012 19:16

трябва ми нова информация:колко тежи GOLF2 GTI 16V(KR)двуврат 1991г. производство и колко тежи GOLF3 GTI 16V(ABF)двуват......

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Нед 12 фев 2012 20:45

според http://www.carfolio.com -> 960 kg за 1990 (1990 MY) Volkswagen Golf GTi 16v и 1100 kg за Volkswagen Golf GTi 2.0 16v

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 12 фев 2012 22:08

Моля придържайте се към темата, за да не отиде в коша.
Моля без обиди и квалификации, спазвайте приличен тон.

Върни се в “Силов тунинг”