Търся нещо от рода на помпа, термостат и нагревател събрани в компактен корпус. Идеята ми е да подгрея антифриза докато колата е в гаража
Автомобилна печка. Що е то?
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: Автомобилна печка. Що е то?
Не оскам духалка
Аз мога и 2киловата да си пусна, ама няма как да стопли водата.
Търся нещо от рода на помпа, термостат и нагревател събрани в компактен корпус. Идеята ми е да подгрея антифриза докато колата е в гаража
-
brum
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Имаше по форума писано за такива. Точно за гараж! И вместо нафта/бензин хабяха ток - вдигаш капака, включваш един щепсел в контакта и си ти. Сутринта се пали сама (според това как е настроена). Слизаш в гаража, колата е топла. Прибираш щепсела и тръгваш...
-
detritus
- Автомобил:
- Двигател:
Абе гледах на сайта на представителя на Вебасто в БГ и не видях някъде да има цени. Някой знае ли горе долу колко струва една нова печка за дизел среден клас?
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
Миналата година слагахме на буса в товарния отсек 2960 лв с монтажа. По-малката която е за кабина мисля, че беше с около 500-600 лв по-евтинa, като това е за въздушния отоплител. При варианта, който подгрява и антифриза нямам представа какви са цените.
Последна промяна от slavi tsvetkov на Пон 13 фев 2012 16:56, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”