За побоищата между колеги на пътя....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
MandalaY
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MandalaY » Пет 29 сеп 2006 22:18

Nadya, е добре де... почти всички :) Имаше там някой дето е 80, ама си има лост и бокс да компенсира. Сега само някой трябва да каже, че е 60, но си носи тухли по джобовете и така...;)

Сори за спама. Спирам. :oops:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пет 29 сеп 2006 22:30

абе никакви тухли не ти трябват, достатъчно е просто да имаш малко "тегло" в главата ...

По-голяма простотия от изнервените шофьори по пътищата няма! Това е луда работа, народа крещи, ръкомаха, бие се ... абе ненормалщина някаква.

Потребителски аватар
MandalaY
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MandalaY » Пет 29 сеп 2006 22:33

Аз затова си пускам музика, карам си по правилата и се абстрахирам от невраците - особено като се забия в центъра на града в пиковите часове. Ако трябва да се ядосвам заради всички некадърници по пътя, не мога да си покрия разходите за валерян :)

Потребителски аватар
La4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот La4o » Пет 29 сеп 2006 22:48

Драго , тва с буса с качулките и мерцедеса с гъзетата си е направо сценарии за предаването "АЛАМИНУТ", мноо яко mhihi :a boi de

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Съб 30 сеп 2006 16:31

Аз кат съм 66 кила ;) нали за тва имам една тръба от душ хихихи хем леко, хем здраво... в случай, че тръгнат да ме бият, или на първа и газ до ламарината, или ако няма на къде да бягам, поне без да му счупя главата, няма да се дам... абе гледам да карам по-далече от всякакви А8, Ес класи, джипове... язък за хубавите автомобили, след като само говеда ги управляват...

manarata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот manarata » Пон 02 окт 2006 15:02

DragoGT, тая случка дето я разправяш, да не се е случила на околовръстното? Защото един приятел точно същата ми я разказа (той е един от двамата от Мечо), и вика, че се усетили какво става, като от буса се отворили ДВЕТЕ странични врати :) и било голям купон, така да се каже. А този същия беше инструктор по бойни изкуства във ВИПОНД :). Та всеки си намира майстора, и не е толкова важно колко кг. си, а колко си луд в главата, щото един мой съученик в първи курс (9-ти клас - и той тогава беше 60-на кила), направо извади пистолета и почна да ги стреля едни от 3-ти курс отворени металисти. Пък представям си ако е с кола в такива ситуации какво ще направи :) Но на всеки му се е случвало да му падне пердето май...колкото и да си спокоен и трезвомислещ, което си е проекция от всекидневието у нас.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 02 окт 2006 15:20

Аме то от такива герои кат твоя приятел стават тез неща по пътищата.От уста на уста че после почват и подражатели и ай честито.От каде си сигурен че ти си правия та си носиш бухалки и тръби в колата бе?От кадето и да го погледнеш българина си е манталитет!Сичко ни е такава помия особенно пътищата че вече не се и замислям прав ли сам крив ли сам.Колегата Смел е прав първа,на газта и да го видим колко му стиска.

чакала
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот чакала » Пет 10 ное 2006 17:25

Виждам, че темата е старичка, но все пак актуална, та реших и аз да споделя една случка :lol: . В моя случай не се стигна до бой, но възмездие имаше. Платното е с 2 ленти за направо и една за на дясно(за варненци пояснявам- пресечката на бул. Сливница и Пирин, посока център-квартали), кръстовището е от доста време преустроено, преди нямаше лента само за дясно, но и сега продължават да не спазват маркировката и да си перат направо от дясната лента и да секат пътя на другите...та стоя си аз в средната лента на светофара, в дясно спря един, а в ляво спира патрулка. Светва зеленото, тръгваме аз напред, тоя от дясно- напред, патрулката напред, пътя се сви, онзи с мръсна газ грубо ми сече пътя и отпрашва, набих спирачки разсвирих се, засвятках с фарове, пратих поздрави на майка му и....о чудо :shock патрулката наду сирената и хукна да го гони и преди следващия светофар го спря...макар и рядко и такива неща се случват :Mr Green Fun :drive

Потребителски аватар
IvoG
Автомобил: Golf III
Двигател: 2.0 AGG

Мнениеот IvoG » Пет 10 ное 2006 17:35

ей тва много яко бе трябва по-често да се случват :)

Потребителски аватар
Mega
Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
Двигател: AGN - 125
Контакти:

Re ...

Мнениеот Mega » Пет 10 ное 2006 18:02

Много зависи от ситуацията. Не може да караш ежедневно и да не те ударят. Случвало ми се е и ми се е ревяло. Включително 2 дни преди да тръгна на море. Нормално е случва се ако не е много нагло. Друг е въпроса, после колко ядове са и колко чакаш КАТ и после колко плащат застрахователите.

НО, има такива кретени и гъзета дето някой ще отнесе шамарите.

Едно съм си казал ако някой кретен мине на черевно показно и ме удари, и съм с детето, и съм в състояние да ..., жална му майка.

Много изроди има по пътищата!

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Пет 10 ное 2006 18:56

Днес пък пред мен 2-ма младежи се сдърпаха. Действието се развива на телевизионната кула . Чакам си аз за ляв завой към Лозенец и гледам от една кола излиза един младеж , отива до тая пред него и от там също изкача един и започнаха да се ръчкат , шамари , бутаници виканици и заплахи , а нашия добър познат чичко полицай си седеше малко пред тях и нищо не виждаше. Разсвирих се , та човека с пагоните взе че се обърна , видя какво става помисли малко (1 минута докато онез още се лупаха) и най-накрая ги разтърва :idea: :idea: :idea: Всичко това се случва към 08:00 сутринта . Тия хора още не са отворили очи и на бой налитат ...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”