изгорях голф3
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
изгорях голф3
даде ми на късо от запалката незнам как само каза пук и плафона угасна лампата в багажника също после забелязах 4е ми няма и цифрите и 4асовника на километража стрелката на температурата седи на70 градуса и на бензина на средата непада тва при загасена кола като дам на контакт се 4ува един звук от километража баааззззз стрелките вибрират за малко после се появяват цуфрите по километража и 4асовника като дам на контакт възможно ли е да съм прецакал компа или бушон алармата се вклу4ва а централното не ба4ка 

Re: изгорях голф3
не знам точно кво е станало ама ти препоръчвам като за начало да откачиш акумулатора за да не се подпали нещо и да провериш след това бушоните. после опитай какво ще стане ако сложиш акумулатора пак.
Колега една сутрин откривам, че гумата ми е спукана. Вадя резервната-тя пък мека. И реших да си напомпя временно гумата използвайки компресорче, което се закача към запалката. Последствията бяха идентични с описания проблем при теб. Отидох при ел.техник, защото се бях изплашил доста. Оказа се изгорял бушон. Хвърли един поглед за изгорял или изгорели бушони.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Отврат, бате!
Провери кое е бушончето за запалката и го махни. Още доста неща бяха свързани към него, но за момента ще се справиш и без тях, поне да си в движение!
А ако е във връзките на табалцето с предпазителите и релетата.... мам... си трака! Май по-добре ново! Не, че не се оправя, но е такава играчка после да го сглобиш че...
Провери кое е бушончето за запалката и го махни. Още доста неща бяха свързани към него, но за момента ще се справиш и без тях, поне да си в движение!
А ако е във връзките на табалцето с предпазителите и релетата.... мам... си трака! Май по-добре ново! Не, че не се оправя, но е такава играчка после да го сглобиш че...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”