Колеги нуждая се от 1 или 2 човека за Б+ и евентуално след операцията за 2ма с 0- за баба ми която е от Ловеч и и предстои операция (пиша тука защото почти всички познати са друга кръвна група, а кръвта тряба да се набави възможно най скоро). Ако някои има възможност нека се обади на този телефон на майка ми, която се намира в Болницата в Ловеч и отговаря денонощно. 0885447082 - Теменужка
Благодаря
Търся спешно кръв Б+ и 0- за Ловеч !
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: skoda octavia golf mk1
- Двигател: 1.9SDI 2003 1.6D 1979
- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
Re: Търся спешно кръв Б+ и 0- за Ловеч !!!!!!!!!!!!!!!!
Колега аз съм Б+ но съм от Шумен.. Как мога да дам кръв ? Има ли някакъв начин ?
-
Ами само на място в ловешката болница може доколкото знам, защото няма как да се транспортира, преди малко се чух с нея и май е намерила човек с Б+ (за утре сутринта щял да дойде) иначе търси с 0- засега
Благодаря колега
Благодаря колега
- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
За нищо колега .. дано се оправи майка ти 

- egoist_ok
- Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
- Двигател: ARL 2002
Кръв може да се даде и в Плевен, В.Търново и Русе - това го казвам от личен опит от миналото лято когато търсих кръв за баща ми /тогава се търсеше АБ-/. По принцип кръвта за Ловеч се обработва в Плевен. В кръвния център нямат ли кръв каквато трябва и после да се даде друга, защото в Плевен може да стане тази замяна когато има такава каквато трябва /но този доктор който се занимава с кръвта в Ловешката болница е доста "особен"/. Важното е когато се дава кръв да се каже точно за кой пациент е и от коя болница е.
Намери някой служител в кръвния център в Ловеч - там имат списъци с кръводарители.
Намери някой служител в кръвния център в Ловеч - там имат списъци с кръводарители.
-
Не знам какво да ти отговоря колега, наистина доста нерви днеска имаше там с тоя доктор, номера търсихме, то и там си има редовни от преде, ама са се друга кръв, а от болницата дават само 1, 2 дози другото ни го търсим, а относно размяната, най вероятно 0- на по късен етап ще се размени за Б+ или нещо подобно ми обясняваха..
-
Re: Търся спешно кръв Б+ и 0- за Ловеч !
Темата е изчерпана. Искам да благодаря на колегите който ми писаха на лично и ми звъннаха да помогнат с каквото могат. Слава богу операцията мина успешно и баба ми вече се възтановява.
Като заключение ще кажа, че отново съм разочарован от здравеопазването ни. Не стига, че чакахме 4 дена за резултати, ами накрая (казвам накрая защото баба ми вече беше под ножа) се оказа, че са им сбъркали кръвната група, при което майка ми направо не знам как не се срина от притеснение и т.н. Добре, че в многото търсене имаше няколко човека с доста по рядката кръв Б- при която само такава може да се прелее. отделно трябваше ни да ги караме (да се свързваме с познати) та да задействаме операцията, се едно тия хора са сложени за красота там, а в същото време баба ми стои 1 седмица вече с адските болки...
Относно за кръвния център, пълен смях, трагедия, не знам и аз как да го нарека.. Може ли ти да им карах хора да тичах цял ден по пътищата и накрая да ти се правят на интересни и да казват от този ще вземем кръв, от този не, при положение, че човека е здрав и последните 2 години е давал кръв не един път, просто доктора не в прав текст си поиска париците, а през това време баба ми се гърчи от болки...
Отделно, влизаш да те лекуват за едно, оказва се нещо съвсем друго, в крайна сметка те са последната инстанция, на която си доверяваш живота, а те ти се правят на интересни и ти се пазарят насреща все едно си на пазара...
Спирам да разсъждавам на глас, защото файдата е никаква и ако ти не им даваш зор те явно не бързат за никъде.
Пожелавам ви да сте живи и здрави и колкото се може по малко да опирате до здравните заведения, че...
Като заключение ще кажа, че отново съм разочарован от здравеопазването ни. Не стига, че чакахме 4 дена за резултати, ами накрая (казвам накрая защото баба ми вече беше под ножа) се оказа, че са им сбъркали кръвната група, при което майка ми направо не знам как не се срина от притеснение и т.н. Добре, че в многото търсене имаше няколко човека с доста по рядката кръв Б- при която само такава може да се прелее. отделно трябваше ни да ги караме (да се свързваме с познати) та да задействаме операцията, се едно тия хора са сложени за красота там, а в същото време баба ми стои 1 седмица вече с адските болки...
Относно за кръвния център, пълен смях, трагедия, не знам и аз как да го нарека.. Може ли ти да им карах хора да тичах цял ден по пътищата и накрая да ти се правят на интересни и да казват от този ще вземем кръв, от този не, при положение, че човека е здрав и последните 2 години е давал кръв не един път, просто доктора не в прав текст си поиска париците, а през това време баба ми се гърчи от болки...
Отделно, влизаш да те лекуват за едно, оказва се нещо съвсем друго, в крайна сметка те са последната инстанция, на която си доверяваш живота, а те ти се правят на интересни и ти се пазарят насреща все едно си на пазара...
Спирам да разсъждавам на глас, защото файдата е никаква и ако ти не им даваш зор те явно не бързат за никъде.
Пожелавам ви да сте живи и здрави и колкото се може по малко да опирате до здравните заведения, че...
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Търся спешно кръв Б+ и 0- за Ловеч !
Не се оплаквай, а се радвай, че всичко е минало успешно.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”