hose написа:Аз съм твърдо против гоуемите жанти+ниски гуми.Това е ебати и селската история,не е истина...Нема нищо по убаво от 155/70/13....Уимозина.....

А сега малко по сериозно,ето няколко нагледни примера за несъобразени с колата джанти

hose написа:Аз съм твърдо против гоуемите жанти+ниски гуми.Това е ебати и селската история,не е истина...Нема нищо по убаво от 155/70/13....Уимозина.....
Позна да карам с гуми втора употреба по простата причина че като мина по родния лунен пейзаж и спукам гума не ми е много приятно да се изръся 500лв. за нова която след месец/в най добрия случай/ще хвърля пак по същата причина определено ще карам с нови гуми когато оправят пътищата което силно ме съмнява че ще стане скороjoro_dexter написа:rabotnika написа:аз съм твърдо ЗА за големите джанти
няма нищо по хубаво от ниска кола с големи колела
минусите единственно са българските пътища
а тука чета някой колега говореше за гуми
абе колега ти с какви ГАЛОШИ караш бре не ми казвай че си купуваш нови всеки сезон просто няма такъв филм сигурен съм просто че говориш така защото не можеш да си позволиш големи джанти а не защото не те кефи колата ти с големи и красиви джанти
аман от професори![]()
![]()
1.Браво колега, виждам , че "кипиш" от култура...
![]()
2. Изказах си мнението , без да засягам , който и да било.
3. Вече прискочих етапа от живота ми (18г-22г) , когато имах големи джанти и силна музика в колата!(това беше преди 10г)
4. Колкото и невероятно да ти звучи , ДА аз винаги карам с НОВИ ГУМИ. Защото една нормална гума 175/70/14 е не повече от 100лв.
5. Според изказването ти съдя , че ти си точно от този тип хора, които карат с ГАЛОШИТЕ щом така
остро реагираш!!! (но с възрастта и умът ти ще уври).Всеки е минал по този път .
![]()
И като за последно , неискам да се заяждам , защото несъм конфликтна личност , но мисля , че пребързваш с изводите си за НЕПОЗНАТИ хора !!!![]()
П.п. ИЗВИНЯВАМ се , ако съм те нагрубил с изказването си ! Успех и дай боже да караш 21цола джанта с нова гума !!! успех...
Apokaliptiko написа:Колко интересно се получава.......всякакви отговори и мнения.Ако позволите да дам един пример:Спирате на един паркинг/примерно Кауфланд....да ме извините за рекламата/излизате от колата си,и до вас паркира кола с голям цолаж джанти?! Та сега да се върнем малко......е какво правите,искате да ми кажете,че не Ви харесва или не се заглеждате.Няма такива хора,сигурен съм.
Wladimir написа:Apokaliptiko написа:Колко интересно се получава.......всякакви отговори и мнения.Ако позволите да дам един пример:Спирате на един паркинг/примерно Кауфланд....да ме извините за рекламата/излизате от колата си,и до вас паркира кола с голям цолаж джанти?! Та сега да се върнем малко......е какво правите,искате да ми кажете,че не Ви харесва или не се заглеждате.Няма такива хора,сигурен съм.
Някои хора ще кажат просто, че тези джанти не са за тази кола. А твоето мнение по-въпроса е???
golfmk1 написа:Аз съм за съразмерните джанти на дадена кола.Джантата трябва да седи все едно е правена за колата на която са сложениДрайвъра да каже как един цолаж на различен модел джанти изглеждат все едно имат 2 цола разлика.Големината на джантите е много широко понятие като цяло
Apokaliptiko написа:...Истината е следната за мен:Като не пазиш нямаш да имаш.Като искаш да имаш ще пазиш.Подчертавам колата я карам всеки ден.......
........И другото интересно е,че колкото и да мърморят околните,всички казват:"Ей страшна джанта"........
golfmk1 написа:Аз съм за съразмерните джанти на дадена кола.Джантата трябва да седи все едно е правена за колата на която са сложениДрайвъра да каже как един цолаж на различен модел джанти изглеждат все едно имат 2 цола разлика.Големината на джантите е много широко понятие като цяло
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта