Търся колега от Пловдивския окръжен съд

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
rainheart
Автомобил: MK3
Двигател: 1.6 ABU

Търся колега от Пловдивския окръжен съд

Мнениеот rainheart » Пон 13 фев 2012 20:40

Търся колега или връзка в Пловдивския ОС. Интересува ме заплатите за месец януари дали са изплатени и ако не са, кога се очертава да бъдат. Също и начина на плащане - по банков път или на каса. По възможност информацията да ми я пускате на лично съобщение.
Въпросът ми е доста странен, но става въпрос за един юрист, който ме завлече с един заем и сега се подвизава в Пловдивския съд и оправданието му е, че заради изтегляне на заплатите през декември скоро нямало да се изплащат заплати :beat_butt2
Благодаря!

Потребителски аватар
rainheart

Re: Търся колега от Пловдивския окръжен съд

Мнениеот rainheart » Вто 14 фев 2012 7:26

Да уточня, че не става въпрос за пост-мутренски изнудвания и тем подобни, а за едно уж свестно момче, на което помогнах, когато имаше проблеми с ипотеката на апартамента си, а повече от половин година беше без работа и сега от два месеца се прави на ударен :roll:

Потребителски аватар
rainheart

Re: Търся колега от Пловдивския окръжен съд

Мнениеот rainheart » Пет 17 фев 2012 19:15

Днес би трябвало да им са направили нарежданията. Мерси на отзовалия се колега, макар информацията му да е обобщена, а не конкретно за януарската заплата, която била "по-специфична"

И както е казал Томас Брукс още преди 5 века - Никое добро дело не остава ненаказано.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”