Zlatina написа: Формулата ти бива,само дето не каза колко градуса ще му е в стаята на колегата,ако въпросните тръби греят с 40 градуса и са под съответните изолации...Сега да работим с факти,остави моите приказки дето бяха на изуст...кажи на колегата,топло ли ще е в тази стая?
Zlatina написа:колега с червен ник,не те карам да ми четеш мненията.Отделно не ми харесва и тона ти.Можеш да ми окачествяваш мненията само след като изложиш факти.
golfer написа:Топлите пари минават през стиропора и кондензират на студената стена![]()
Zlatina написа:абе верно сте големи дебили бе ха ха ....
golfer написа:Zlatina написа:абе верно сте големи дебили бе ха ха ....
ъхъ аз съм дебил и се отказвам..
а ти си тъп та свириш
Zlatina написа:абе верно сте големи дебили бе ха ха Ц 200 било тапетно лепило ха ха малее....
другия бисер-фибрана не попивал.А сега да видим що като си правя тапи от фибран за морето и се пълнят с вода като сюнгери???И натежават,да кажеш че се бъркам нещо,че и потъват...интересно
А да,червения ник,тоя стиропор дето го дъвчем се слага навсякъде за изолация,примерно в панелите тип сандвич.На стената той също се шпаклова и запечатва и т.н.Как точно топлия въздух минава през него/по твоите думи/ за мен е загадка.Но обратното-фибрана да задържи влага в себе си/ФАКТ/ е доста по неприемливо.Така че не ми давай измислени примери.Като другия с тапетното лепило.
Естествено,аз съм го напсал-най доброто е външна изолация и после вътрешна.Колегата автор също ще има голям конденз,но ще е скрит между стената и фибрана от вътре.Стената трябва да диша колкото и да ви е неприемливо това.На мене защо ми тече конденз от стъклопакета??Ми щото не диша колеги....
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта