Падна сняг - блъснаха ме... :(
- opipva4a
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
[quote="vasstop"][/quote]
довечера те качвам към Витоша
а Нова - сори, добре че си с малко
довечера те качвам към Витоша
а Нова - сори, добре че си с малко
Последна промяна от opipva4a на Вто 25 яну 2005 10:20, променено общо 1 път.
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Е как няма да има катастрофи, след като карат като луди... е** ** тъпия народ!!! То и аз съм с така наречените всесезонни, и не са първа младост, ама спирам от 200 метра и карам с 25 км/ч където има сняг... Просто тая българска логика е неразбираема!!! Не стига, че 90% от хората са с летни (щото едни нови зимни гуми са 400-500 лева), пък и карат като за последно. Аз пък нацелих вчера най-голямото задръстване при НДК... беше се развалил и светофара на всичкото и отгоре... и някакъв се нацепил в друг и целия булевард надолу към стадион Васил Левски празен щото не може да се мине...
аз ви казвам, просто по улиците шофират ГОВЕДА, не нормални човешки същества...

- gti_power
- Автомобил:
- Двигател:
scuba написа:Снощи наистина беше АД, но днес (25.01) града е празенПри 200 катастрофи снощи, значи най-малко 400 коли не карат днес. Освен това хората които са взели книжки вчера, явно са се стреснали от леда и снега, и днес са с градския транспорт. И града - празен. Улиците - чисти... (поне главните). Хайде успех днес колеги и умната
наистина много спокойно , днес отидох на работа точно на време баз никакви задръствания по раковска и околните

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”