L&R написа:Прекъсвача/датчика, дето мери дали има спирачна течност, а щом казваш че има може да се е замърсил и да се бъзика

Аха! Спадне ли нивото на спирачната течност, светва точно този светодиод, който е и на ръчната! А може би и на ABS/ESP-то лампите, не съм сигурен
На мен в едно зверско задръстване и под наклон ми светнаха и двете! При мен нивото е една идея над МАХ. Обясних си го така: Помпата на АБС-а ми е върнала малко течност заради нагнетяването от честото спиране, а и заради наклона нивомера е отчитал малко повечко. От това магнитчето в/у поплавъка в казанчето се е вдигнал леко нагоре и е излязъл
над обхвата на риид-ампулата, която е в тръбичката на тапата и реално представлява датчика за ниво. От това компа е решил, че нямам спирачна течност и е пуснал 'авария'та
Възможно е при теб да се е получила някаква хлабава връзка при тези кабелчета и индикатора да ти е присветвал и преди, но за много кратко, та да не си го виждал ( но компа го е хващал). И сега вече се доскапва връзката и се вижда как свети. Може и да е прекъснато кабелче...