sashobas написа:Кеф цена няма!!!
Аз съм за големите джанти съобразени с вида автомобил.
Много си прав,защото по някога се случва ето това

sashobas написа:Кеф цена няма!!!
Аз съм за големите джанти съобразени с вида автомобил.
dinkonikolaev написа:morfei1 написа:Големите джанти и лошия път не трошат колата толкова, колкото каруцарското каране. Това е извода до който аз съм стигнал за годините и километрите, които съм шофирал и навъртял.
Много правилно.Винаги съм бил на мнение че човек ако иска да са му здрави джанти гуми и окачване намаля по дупките а не както една позната да настъпва педала щото като минела бързо не се усещали толкова дупките
plamenpet81 написа:dinkonikolaev написа:morfei1 написа:Големите джанти и лошия път не трошат колата толкова, колкото каруцарското каране. Това е извода до който аз съм стигнал за годините и километрите, които съм шофирал и навъртял.
Много правилно.Винаги съм бил на мнение че човек ако иска да са му здрави джанти гуми и окачване намаля по дупките а не както една позната да настъпва педала щото като минела бързо не се усещали толкова дупките
То за това ли всички който карат с 18-ки и 19-ки джанти минават по улиците с 20 километра в час.
Apokaliptiko написа:plamenpet81 написа:dinkonikolaev написа:morfei1 написа:Големите джанти и лошия път не трошат колата толкова, колкото каруцарското каране. Това е извода до който аз съм стигнал за годините и километрите, които съм шофирал и навъртял.
То за това ли всички който карат с 18-ки и 19-ки джанти минават по улиците с 20 километра в час.
Ами не ми казвай,че неискаш да си сложиш 17 на Вентото.И тогава да видим от коя страна на бариерата си?А ако улиците ни бяха отлични като в белите страни нямаше да минавам с 20 км.
morfei1 написа:..ти за някво геройство ли го имаш това да летиш в градски условия?
driver написа:Моето естетическо виждане за максимално голяма джанта на VW е:
Голф 1, Поло, Лупо - 16" / На Голф 1 стои добре и 17" /
Гoлф 2,3, Джета, Венто - 17"
Голф 4,5,6, Бора, Джета - 19"
Пасат 5, 5,5, 6 - 19"
Битъл - 19"
Apokaliptiko написа:driver написа:Моето естетическо виждане за максимално голяма джанта на VW е:
Пасат 5, 5,5, 6 - 19"
Битъл - 19"
Е аз значи не се вписвам в твоят мироглед с Пасат Б5 и 18 цола1+ за г-н Driver
driver написа:Моето естетическо виждане за максимално голяма джанта на VW е:
Пасат 5, 5,5, 6 - 19"
Битъл - 19"