Проблем с голф 3 1,6 101 хп аек

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
georgi0804
Автомобил: GTD
Двигател: 1900

Re: Проблем с голф 3 1,6 101 хп аек

Мнениеот georgi0804 » Сря 15 фев 2012 12:22

Не знам какво точно ти разчита програма от 10 лв.но само така да гледаш и да си мислиш че разбираш от нещо не става,то така и кучето щеше да е касапин,просто с тези упражнения които ги правите с колегата вромос86 нищо няма да постигни те,но пък кога ли сте постигали нещо де!!!Затова и ще я продава на части,щото по просто нещо от това този мотор си е заводски на колата да го свалиш работещ,а после да не можеш да го запалиш незнам.Просто казано не къдърна работа,а преди това беше писал че бил запалил че го тествали и до Б-С,що лъжеш колегите като тоя голф от както го вкарахте в гаража и от там не излязал

Потребителски аватар
vromos86
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vromos86 » Чет 16 фев 2012 3:04

Първо ,ако беше видял диаграмите щеше да разбереш че са направени на запалена кола.
Второ кабела съм го купил от колегата dani_94 от когото съм много доволен . Ето и темата на потребителя с това което се занимава viewtopic.php?f=46&t=113655&p=3242904#p3242904 дори може да потвърди че съм взел кабела от него и със сигурност не е от 10лв.
И кога ще спреш да се заяждаш с мен и колегата xdimitrov.
Колата си е моя и никой неможе да ми каже какво да правя с нея.Не съм имал претенций че много разбирам просто помолих за малко помощ във форума.Както се казва няма научени хора.Нека ,ако модераторите преценят да изтрият мнението ми.

Потребителски аватар
georgi0804
Автомобил: GTD
Двигател: 1900

Мнениеот georgi0804 » Чет 16 фев 2012 8:54

vromos86 написа:Първо ,ако беше видял диаграмите щеше да разбереш че са направени на запалена кола.
Второ кабела съм го купил от колегата dani_94 от когото съм много доволен . Ето и темата на потребителя с това което се занимава viewtopic.php?f=46&t=113655&p=3242904#p3242904 дори може да потвърди че съм взел кабела от него и със сигурност не е от 10лв.
И кога ще спреш да се заяждаш с мен и колегата xdimitrov.
Колата си е моя и никой неможе да ми каже какво да правя с нея.Не съм имал претенций че много разбирам просто помолих за малко помощ във форума.Както се казва няма научени хора.Нека ,ако модераторите преценят да изтрият мнението ми.

Аве мойто момче то ясно на запалена кола ама само до там,незнам колко трябва да си прост да не можеш да оправиш този мотор при положение че го свали от колата на които е сега,а това кога ще спра с вас е когато аз си преценя,или когато спете да лъжете колегите с излишни коментари

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”