Адреса на сервиза е "бул. Климент Охридски 100"
Колеги историята е следната. Колата започна да не пали, след известно въртене запалва. Имаше всички токове - фарове, мигачи и интериор, но таблото така и не светваше. Отивам при тях понеже бяха много близо до мястото, където изгасна и повече не искаше да запали. Посрещна ме Миро, който е собственик или главен диагностик или и аз не знам. Любезно отношение. Оставих колата, която стоя ден и половина в сервиз. Казаха, че проблема ми бил в кабелите, който сложили/рязали алармаджиите и после газаджиите. В крайна сметка ми направили инсталацията наново. И тук идва момента аз да си взема колата със сменена инсталация и клеморед (за втори път в рамките на 3 дена). Заварвам колата в следното състояние - без аларма, не работи светлината за задната, не работят ел стъклата и колата работеше едновременно на газ и бензин! Може да са много точни като цяло, ама на моята кола си оставиха ръцете и сега ще трябва някой да минава след тях, защото толкова ме издразниха, че дори не искам да се връщам макар, че ми предложиха като имам страх, че още нещо ще спре да работи.

Сервиз MiroAuto - силно разочарован
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Сервиз MiroAuto - силно разочарован
Последна промяна от nurv на Чет 16 фев 2012 22:42, променено общо 1 път.
- kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
Re: Сервиз MiroAuto - силно разочарован
Съжалявам, но не мога да се съглася с позицията ти.
След като са сгрешили и са признали грешката си и са предложили да я коригират / оправят колата, мисля че абсолютно трябва да им дадеш шанс да оправят колата и тогава пусни мнение!
На всеки се случва да сгреши, да сбърка въпросът е, че един професионалист и коректен човек ще си признае грешката и ще я оправи.
Така стана с газовия инжекцион на предишната ми кола, сложих скъпа система в добре известен сервиз. Бяха направили грешка и не работеше правилно. Върнах се веднъж - преправиха - тест - не работеше правилно. Върнах се още веднъж - преправиха - тест - всичко работеше отлично! Оттогава не е имало проблеми, всичко работи отлично и ги препоръчах на приятели като качествен и отговорен сервиз.
Това е моето мнение.
След като са сгрешили и са признали грешката си и са предложили да я коригират / оправят колата, мисля че абсолютно трябва да им дадеш шанс да оправят колата и тогава пусни мнение!
На всеки се случва да сгреши, да сбърка въпросът е, че един професионалист и коректен човек ще си признае грешката и ще я оправи.
Така стана с газовия инжекцион на предишната ми кола, сложих скъпа система в добре известен сервиз. Бяха направили грешка и не работеше правилно. Върнах се веднъж - преправиха - тест - не работеше правилно. Върнах се още веднъж - преправиха - тест - всичко работеше отлично! Оттогава не е имало проблеми, всичко работи отлично и ги препоръчах на приятели като качествен и отговорен сервиз.
Това е моето мнение.
На всеки се случва да сгреши, да сбърка въпросът е, че един професионалист и коректен човек ще си признае грешката

- nurv
i.e.i написа:Само не казвай,че си платил за "услугата"
Платих за работата, без части 80 лева. Все пак колата вече пали, затова съм благодарен. А за колегата, който писа по-горе ... как според теб се издава кола, след като си сменял кабели без да тестваш елементарни неща? А те си ми я върнаха без аларма и нямаха никакво намерение да я връзват пак. Да съм си ходел при алармаджията. За газта същото. Ръчкали са релетата на газовата, но не са си направили труда да тестват. В момента изпитвам страх да се върна в този сервиз, защото не знам какво още може да се случи на колата и нямам никакво намерение да се възползвам от предложението им. Да не ти работят една камара неща не е дребен пропуск!
- kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
В такъв случай си прав, не съм разбрал правилно ситуацията.
-
- Автомобил:
- Двигател:
nurv написа:Платих за работата, без части 80 лева. Все пак колата вече пали, затова съм благодарен. А за колегата, който писа по-горе ... как според теб се издава кола, след като си сменял кабели без да тестваш елементарни неща?

а как според теб се плаща за нещо което не си получил???защо не си взе колата и да си тръгнeш ???
Ако се беше върнал и беше казал:Абе пичове никаква работа не сте свършили или се поправете или и ми върнеш парите!тогава вече щеше да имаш право!!! и недей да пишеш че са те пратили при газаджия понеже вече ставаш смешен !!! аз до преди извесно време ходех при миро само за диагностика на газта !!!и не за друго просто ми беше на 25 км Но въпреки това си заслужаваше! Няма друг който да е успял да направи колата ми хем да върви хем да не харчи много !!! Миро е от малкото монтьори който или правят едно нещо като хората или просто не го правят!!!Миро идва и ти казва:тва е проблема на колата ще ти струва едиколко си понеже ще използвам качествени части (като ти дава диапазон от марки части за който ти казва за коя колко си заслужават парите) ако не те устройва цената си свободен да отидеш в друг сервиз но аз няма да си рискуваm репутацията и здравето ти!!! а нали се сещаш че на него му е се тая дали ще служи шарнир за 20 или за 200 лв той си взима пари за работа!3атова има хора като мен които ходят само при него защото знаят че тоя човек ще стои гладен но няма да лъже хората !!!
- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
...защото знаят че тоя човек ще стои гладен но няма да лъже хората !!!

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
`UrQuattro` написа:nurv написа:Платих за работата, без части 80 лева. Все пак колата вече пали, затова съм благодарен. А за колегата, който писа по-горе ... как според теб се издава кола, след като си сменял кабели без да тестваш елементарни неща?
![]()
а как според теб се плаща за нещо което не си получил???защо не си взе колата и да си тръгнeш ???
Ако се беше върнал и беше казал:Абе пичове никаква работа не сте свършили или се поправете или и ми върнеш парите!тогава вече щеше да имаш право!!! и недей да пишеш че са те пратили при газаджия понеже вече ставаш смешен !!! аз до преди извесно време ходех при миро само за диагностика на газта !!!и не за друго просто ми беше на 25 км Но въпреки това си заслужаваше! Няма друг който да е успял да направи колата ми хем да върви хем да не харчи много !!! Миро е от малкото монтьори който или правят едно нещо като хората или просто не го правят!!!Миро идва и ти казва:тва е проблема на колата ще ти струва едиколко си понеже ще използвам качествени части (като ти дава диапазон от марки части за който ти казва за коя колко си заслужават парите) ако не те устройва цената си свободен да отидеш в друг сервиз но аз няма да си рискуваm репутацията и здравето ти!!! а нали се сещаш че на него му е се тая дали ще служи шарнир за 20 или за 200 лв той си взима пари за работа!3атова има хора като мен които ходят само при него защото знаят че тоя човек ще стои гладен но няма да лъже хората !!!
Повярвай, че определено има интерес да ти сложи по-скъпи части.А ,че взима пари само за труда жестоко се лъжеш

-
- Автомобил:
- Двигател:
[/quote]
Повярвай, че определено има интерес да ти сложи по-скъпи части.А ,че взима пари само за труда жестоко се лъжеш
[/quote]
Колега съгласен съм че си взимат и процент от частите,но съгласи се с мен ,че с някои неща не биват компромиси които мн монтьори правят само за да ти вземат парите!!!отделен въпрос е че мн сервизи взимат примерно накрайници за по 10 лв и ги продават за 25 в следващия момент ленфиордер се взима 30 и се продава за 45!!! Безброй са примери в който хора са ми пипали колите и след това съм се хваща за главата!!! Не ме разбирайте погрешно не искам да правя реклама на никогоно факт е че каквото и да съм правил в този сервиз просто не съм повторил последните 5 години !

Колега съгласен съм че си взимат и процент от частите,но съгласи се с мен ,че с някои неща не биват компромиси които мн монтьори правят само за да ти вземат парите!!!отделен въпрос е че мн сервизи взимат примерно накрайници за по 10 лв и ги продават за 25 в следващия момент ленфиордер се взима 30 и се продава за 45!!! Безброй са примери в който хора са ми пипали колите и след това съм се хваща за главата!!! Не ме разбирайте погрешно не искам да правя реклама на никогоно факт е че каквото и да съм правил в този сервиз просто не съм повторил последните 5 години !
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Пример
Ти отиваш при бай Генчо и искаш от него да ти смени шарнира.Казваш му, че искаш някакъв по-хубав(скъп) щото последния не изкарал и една година.Бай Генчо ти казва, че хубавия струва 100 лева.И ти нали си огъзен и намазан и викаш.
-Ми добре нали ще изкара да речем поне 2 години.Бай Генчо ти иска 100 лева за шарнир и да речем 20 за смяна.От тези 100 лева той взима 35 лева за него и от теб 20 и е 55 лева напред.
Пример2
Същата история само, че от теб иска 120 лева с труда, а той ти слага шарнир от 50 лева и те уверява, че е от 100 лева и вече ти го е вкарал(така и така си намазан)И после шарнира се е разбил даже за няма и година и ти отиваш да го питаш защо така стана
Отговор
-То с нашите хубави пътища какъвто и да ти сложа все толкова ще изкара
Извод
Ползвай услугите само на доверени лица (майстори)
Ти отиваш при бай Генчо и искаш от него да ти смени шарнира.Казваш му, че искаш някакъв по-хубав(скъп) щото последния не изкарал и една година.Бай Генчо ти казва, че хубавия струва 100 лева.И ти нали си огъзен и намазан и викаш.
-Ми добре нали ще изкара да речем поне 2 години.Бай Генчо ти иска 100 лева за шарнир и да речем 20 за смяна.От тези 100 лева той взима 35 лева за него и от теб 20 и е 55 лева напред.
Пример2
Същата история само, че от теб иска 120 лева с труда, а той ти слага шарнир от 50 лева и те уверява, че е от 100 лева и вече ти го е вкарал(така и така си намазан)И после шарнира се е разбил даже за няма и година и ти отиваш да го питаш защо така стана

Отговор
-То с нашите хубави пътища какъвто и да ти сложа все толкова ще изкара

Извод
Ползвай услугите само на доверени лица (майстори)

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами аз точно това се опитва да обясни ,че в този сервиз няма как да отидеш и да ти кажат
-То с нашите хубави пътища какъвто и да ти сложа все толкова ще изкара !!!
-То с нашите хубави пътища какъвто и да ти сложа все толкова ще изкара !!!
- nurv
@`UrQuattro` доста късен отговор, но тотално бях забравил за тази тема. При газаджия не са ме пращали, защото аз сам отидох след като бяха ВЕЧЕ омазали положението. Алармата беше с прекъснати пътища на платката и си я оправи алармаджията. Миро изглежда точен човек, но тоя приемчик, който са сложили е една от причините да не се върна. Няма как да се подмине такова пренебрежително отношение. Като резултат ходенето при Миро ми коставаше ходене при още двама майстори да си погледнат техните работи.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”