HTC Desire S или Desire HD / От къде, Оператор или голяма верига магазини - mobilebulgaria.com
1. Предпочитам да е с по-малък дисплей за да е по-компактен, пък и смятам че ще пести батерията. Но все пак искам мнение.
2. Има ли разлика в качеството на телефоните да кажем от Техномаркет ( Desire S е 699 лева ) и mobilebulgaria ( Desire S e 547 лева ).
Уловки, препоръки и тн приемам всичко ? >>>>

HTC Desire S или Desire HD / От къде, Оператор - Mbulgaria
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Re: HTC Desire S или Desire HD / От къде, Оператор - Mbulgaria
За мен Desire S е по-оптималния вариант, една идея по-малък е, но е достатъчно голям да си вършиш работа на него. Играл съм си и с двата, колеги ги имат в офиса. Освен това е и по-лек. Ако го носиш в чанта как да е, ама аз го държа в джоба и 1см по-малко на дължина е от значение.
Mobilebulgaria (на един от най-противните хора в страната) не е верига магазини, а витрина на малки търговци, към които лично аз подхождам с особени резерви. Повечето предлагат телефони от UK оператори, с логата им по панелите още.
Mobilebulgaria (на един от най-противните хора в страната) не е верига магазини, а витрина на малки търговци, към които лично аз подхождам с особени резерви. Повечето предлагат телефони от UK оператори, с логата им по панелите още.
maxpayne написа:За мен Desire S е по-оптималния вариант, една идея по-малък е, но е достатъчно голям да си вършиш работа на него. Играл съм си и с двата, колеги ги имат в офиса. Освен това е и по-лек. Ако го носиш в чанта как да е, ама аз го държа в джоба и 1см по-малко на дължина е от значение.
Телефона ще го огледам обстойно преди да го взема, мисълта ми беше да не е различно качеството? Не че някой може да го кажеш това, освен ако не е "един от малките търговци", но все пак като наблюдения?
- Scotty
- Автомобил: Volkswagen Golf 4 GTI
- Двигател: AGU
Колега имам преки-лични наблюдения от Disire HD като цяло съм доволен от него, ако си играеш повечко или сърфираш в нета малко бързо свършва батерията,но ми се струва че с новите ъпдейти издъержа повече,за други телефон нямам наблюдрния, ако решиш може да се видим да го разгледаш.

Scotty написа:Колега имам преки-лични наблюдения от Disire HD като цяло съм доволен от него, ако си играеш повечко или сърфираш в нета малко бързо свършва батерията,но ми се струва че с новите ъпдейти издъержа повече,за други телефон нямам наблюдрния, ако решиш може да се видим да го разгледаш.![]()

По темата:
Вчера ходих в техномаркет и ги съпоставих двата телефона, на размер не е чак толкова съществена разликата. Дисплеите ми се струва обаче че са различни. Един е по светъл в сравнение с другия (увеличени на максимум).
- digenchev
- Автомобил:
- Двигател:
Имал съм и двата HTC Desire HD си е истината...
digenchev написа:Имал съм и двата HTC Desire HD си е истината...
Да се обосновеш, възможно ли е? Какъв му е плюса на HD?
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Виждал ли си Z-та ? Аз съм с desire Z и просто не бих го сменил с нищо друго. Поработиш ли малко с телефон с клавиатура после оставаш фен за винаги.

Последна промяна от Stoi на Пет 17 фев 2012 9:51, променено общо 1 път.
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
И аз ползвам Desire Z.
A Desire S се намират с късмет и в ново състояние (кутия) за около 350 лв.
Desire (който е с амолед) излиза около 250 лв. Чудесни "дамски" телефончета.
A Desire S се намират с късмет и в ново състояние (кутия) за около 350 лв.
Desire (който е с амолед) излиза около 250 лв. Чудесни "дамски" телефончета.

Взимал съм телефони от този сайт - mobilebulgaria, не много 2.
Първия (СЕ К750) юни месец ще направи 5 години вярна служба. Даже батерията не съм му сменял.
Втория Нокия 2330 го взех скоро(ноември) с логото на Мтел, но не е кодиран. Понеже не говоря много с него батерията държи 14-тина дена.
Бих потретил отново, ако имам добра цена за телефон и имам нужда.
Първия (СЕ К750) юни месец ще направи 5 години вярна служба. Даже батерията не съм му сменял.
Втория Нокия 2330 го взех скоро(ноември) с логото на Мтел, но не е кодиран. Понеже не говоря много с него батерията държи 14-тина дена.
Бих потретил отново, ако имам добра цена за телефон и имам нужда.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”