хром
-
Arnaudov
- Автомобил:
- Двигател:
добре аз разбрах че много зависи от това в кво състояние е детаила, сега ще те помоля да ми кажеш на лично колко според теб ще ми излезе(ориентировачно,или наи много) за двете релси на опел аста комби имаш представа колко са големи и 2те огледала от новите са нямат надрано по тях но нали ще имаш по4истване и така на татък, пластификатори или там кот каза за пласмасата, защото имам голям мерак да си ги барна, и ще те помоля да не ми казваш че неможеш да ми дадеш цена!!!
Благодаря ти предварително!
Благодаря ти предварително!
-
shopa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
До месец ще никелираме каквото си пожелаем!!!
[img][img]http://img526.imageshack.us/img526/7867/hromfxog0.th.jpg[/img][/img]
[img][img]http://img526.imageshack.us/img526/7867/hromfxog0.th.jpg[/img][/img]
-
prj57
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да съживя една малко стара тема....
Пускам малко снимки на скорошни изработки, оказа се че хората много се радват на Призмения ефект и ето какво следва:
Цък Тука
И още една...
Цък и тука
Как седи на двигател...
Виж ме...
Една изстрадала каска...
Я да видя
Машината за никел е на път, след множество проблеми, но до 20-25 дена е на разположение
Пускам малко снимки на скорошни изработки, оказа се че хората много се радват на Призмения ефект и ето какво следва:
Цък Тука
И още една...
Цък и тука
Как седи на двигател...
Виж ме...
Една изстрадала каска...
Я да видя
Машината за никел е на път, след множество проблеми, но до 20-25 дена е на разположение
- OldSchoolPassat
- Автомобил:
- Двигател:
- yeti123
- Автомобил:
- Двигател:
Така като гледам правите страхотни неща. Мотаеми се идея да си никелирам джантите... въпроса е правили сте такова нещо досега... и дали е издръжливо... да не падне никела от джантата... Ако имате никелирани джанти ще е хубаво да пуснете снимки да видя как е станало за да се ориентирам... И последно, ако все пак реша да никелирам джантите за 4 15" джанти каква ще е цената, някаква ориентировъчна разбирасе (става дума за 15" производствена джанта петолъчка на VW)
yeti123 написа:Така като гледам правите страхотни неща. Мотаеми се идея да си никелирам джантите... въпроса е правили сте такова нещо досега... и дали е издръжливо... да не падне никела от джантата... Ако имате никелирани джанти ще е хубаво да пуснете снимки да видя как е станало за да се ориентирам... И последно, ако все пак реша да никелирам джантите за 4 15" джанти каква ще е цената, някаква ориентировъчна разбирасе (става дума за 15" производствена джанта петолъчка на VW)
Колега доста по-евтино ще ти излезе да ги полираш.
Виж това: http://polirane.com/djanti.html
- bagera
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Re:
lazar_73 написа:kolega tova li e skapiq pistolet ot 1200leva 6toto go imam i go kupih za 20 leva
браво за откритието на темата
поздравления и за кирилицата
за 20 лева си си взел едно... кафяво дето вони

-
Калоян Крумов
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Re: хром
Честито печелиш приза археолог на месеца!Re: Re:
bagera написа:lazar_73 написа:kolega tova li e skapiq pistolet ot 1200leva 6toto go imam i go kupih za 20 leva
браво за откритието на темата
поздравления и за кирилицата
за 20 ле ва си си взел едно... кафяво дето вони
[колега с този пистолет дето се е снимал колегата в софия струва 20лева а при теб в пазарджик може да струва и 1000лева- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Re: хром
Ха,само дето Багера бачка професионално Бояджия и едва ли не знае колко струва един хубав пистолет