голф 4 тди или ауди с3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
VALENTINO87
Автомобил: Passat b7
Двигател: CFGB

Re: голф 4 тди или ауди с3

Мнениеот VALENTINO87 » Съб 18 фев 2012 0:01

joromnt написа:
VALENTINO87 написа:наскоро с един познат обсъждахме същата тема...имай впредвид,че нафтата я дават да мине 3лв след няколко месеца,така,че ти си направи сметка,кое ще ти е по на сметка да караш

А нафтата като стане три лева, бензина 14 стотинки ли ще е? Нали и той ще скочи.

то е ясно,че и той ще скочи,но при него може да се намери алтернатива...

Потребителски аватар
vwpd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vwpd » Съб 18 фев 2012 0:03

алтернарнативи няма да се търсят ще се кара само на бензин не мие и минавало през ума за газ или нещо от тоя род :beer

VALENTINO87
Автомобил: Passat b7
Двигател: CFGB

Мнениеот VALENTINO87 » Съб 18 фев 2012 0:06

vwpd написа:алтернарнативи няма да се търсят ще се кара само на бензин не мие и минавало през ума за газ или нещо от тоя род :beer

да,така е... :)

Потребителски аватар
Tipsy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tipsy » Съб 18 фев 2012 0:12

vwpd написа:алтернарнативи няма да се търсят ще се кара само на бензин не мие и минавало през ума за газ или нещо от тоя род :beer

:bowdown :bowdown :bowdown това вече е приказка. В последно време все по-рядко се намира някой, който да си вземе мощна бензинка и да не търси алтернативни горива. Радвам се, че са останали хора като теб.

По темата - ако преди време ми бяха оставили избор на кола, то тя щеше да е именно с3, а не г4.
Плюсовете на аудито като цяло са ясни, въпроса е дали конкретно този екземпляр няма да има скрити минуси.

Потребителски аватар
vwpd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vwpd » Съб 18 фев 2012 0:29

Tipsy написа:

:bowdown :bowdown :bowdown това вече е приказка. В последно време все по-рядко се намира някой, който да си вземе мощна бензинка и да не търси алтернативни горива. Радвам се, че са останали хора като теб.

По темата - ако преди време ми бяха оставили избор на кола, то тя щеше да е именно с3, а не г4.
Плюсовете на аудито като цяло са ясни, въпроса е дали конкретно този екземпляр няма да има скрити минуси.

Мен това ме претеснява че са рядки екземпляри по земите на България,колкото до алтернативите на турбо кола никога не бих сложил газ по добре да си взема една голф 2ка на дизел за 1500 лева щото толкова е и газовата примерно и да си карам ежедневно и на работа голф 2ката през почивки да разкършвам с3ката.
Това е моето мнение ако ще гониш икономия :applause:

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Съб 18 фев 2012 2:03

Не знам кой би заменил С3 за Голф4 и то не топ версия (да кажем че топ при тди е АРЛ) или му гори много и не може да го издържа или на колата и предстоят сериозни ремонти :roll: или 3-ти вариант намира нафта на по-ниска цена :Mr Green Fun
Иначе ако технически е добре бартера според мен е изгоден за теб, само като си помислиш че АСЗ-та на КУРубляне почват от 6к лева, S3ката бидейки топ изпълнение на А3 според мен по-бавно ще загуби цената си :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”