Бегачка за бала?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
shpera
Автомобил:
Двигател:

Бегачка за бала?

Мнениеот shpera » Пет 17 фев 2012 23:15

Здравейте колеги тая година бал тва онова и искам да съм с нещо доста спортно на балчето предпочитам да не е луксозно, а да е нещо така доста спортно нагласено и тн. Аз хубаво ще наглася мойто гти, но искам нещо друго та ако някой може да помогне от форума нека сподели от софия съм бала е на 26май очаквам предложения МЕРСИ !! :) :beer

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Re: Бегачка за бала?

Мнениеот snupeca » Пет 17 фев 2012 23:37

Между другото - само да вметна де :mrgreen: Такава тема има отдавна. Иначе аз бих предпочел да си ида с моята, щом мога да я докарам в приличен вид. Винаги мога да се снимам до Ламбо или AMG ако ме разбираш. Пусто отдавна ми мина времето.. scare Бегачките са отживелица. :?

Потребителски аватар
benzino
Автомобил: VW Polo 86c
Двигател: mix

Мнениеот benzino » Съб 18 фев 2012 0:12

spam spam spam
snupeca написа:... Винаги мога да се снимам до Ламбо или AMG ако ме разбираш... Бегачките са отживелица. :?

Васек, ти направи б@си и изказването mhihi Айде направи си снимка с Ламбо или АМГ :talk: И защо бегачките да са отживелица? Май искаше да кажеш, че кичозните (луксозните) коли са отживелица? :roll: Те сега абитуриентчетата нали гледат кой с к'во ще е по-оригинален, ако има как и с на баба Яга метлата ще идат на бала...

Към автора на темата, с удоволствие бих ослужил, но съм далечко... Дано ти изкочи някоя доволна бегачка, по София не е като да си нямата :wink:

Edit: т'ва Бентли одавна е в дивия death

Последна промяна от benzino на Съб 18 фев 2012 0:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
snupeca
Контакти:

Мнениеот snupeca » Съб 18 фев 2012 0:16

benzino написа:...

Хубаво не се изразих правилно - Bentley Continental GT става ли шефе? :twisted: Поне познаваш комшиите деа.. mhihi

Edit: Добре Cayenne-a със странния бодикит :mrgreen: Схвана ми идеята :kissy: mhihi

Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Мнениеот IvailoOo » Съб 18 фев 2012 13:02

Т'ва да си абуригент не е лесна ра'ота . Треа мислиш за бИгачки,мигачки. Аз ли съм най-"тарикатия" че отидох с Голфа и си спрях като пич пред хотела ,пък другите останаха със зяпнала уста 8) :lol:

Потребителски аватар
genuine lover
Автомобил: VW Golf 4 V6
Двигател: BDE 2002

Мнениеот genuine lover » Съб 18 фев 2012 13:21

Миналата година и аз минах през това.Бях се навил да си карам моята кола и хич нямаше да ми пука,че не съм с яка кола.Но при положение,че един приятел можеше да ме вози с Porshe Panamera или Mercedes SLR-McLaren,реших,че ще избера някоя от двете.Избрах си СЛР-а и беше супер кеф.Не исках да слизам от колата,само и само да ме вози с вратите напред.Целта не е да се изфукаш пред другите,ами да си направиш кефа.Аз си го направих mhihi .Намери си някоя спортна кола и някой,който може да кара и ще видиш,че няма да искаш да слезеш,за да ходиш да пиеш! :D

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Съб 18 фев 2012 13:38

Да ве да, "да не се изфукаш" :lol:
Като не искаш да се фукаш, помоли да те повозят всеки един друг ден, даже ще излезете на магистрала или някакъв друг бърз път, а не от училището до ресторанта.
Тия балове сега са баси суетата, вместо да се замисли човек какво го чака след завършване, когато наистина започва приключението Живот, те се правят на пишман гъзари.
Има един албум на Faith no More от 1995, казва се:
King for a Day... Fool for a Lifetime

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Съб 18 фев 2012 13:44

snupeca написа: Пусто отдавна ми мина времето.. scare Бегачките са отживелица. :?

Това е причината да си мислиш така. Бегачките винаги ще са актуални за тинейджърите. С вързаста човек просто започва да си харесва другия клас. Любовта към бегачките обаче умира много по-бавно от скоростта, с която расте любовта към тежки и луксозни лимузини.

Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Мнениеот 6669 » Съб 18 фев 2012 14:12

Изображение

До май месец ще е боядисан и ще кара абитурент :idea:

Изображение

Това е другото ми предложение. Ако проявиш интерес ЛС :wink:

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Съб 18 фев 2012 14:14

ABSOLUT написа:Тия балове сега са баси суетата, вместо да се замисли човек какво го чака след завършване, когато наистина започва приключението Живот, те се правят на пишман гъзари.

:да:
Костюми за хиляди пари, обувки, аксесоари...
На повечето им стоят като на закачалка, носят се по веднъж и после се продават за по 100лв. mhihi
За парите дадени за целия излишен "лукс" зе един ден, един млад човек може да обиколи Европа.
Всеки си има право на мнение де mhihi

Потребителски аватар
snupeca
Контакти:

Мнениеот snupeca » Съб 18 фев 2012 14:28

velinsl написа:...

Идеята ми беше, че точно заради общоприетото мнение, че всеки трябва да е с бегачка, днешните тинейджъри гонят ала "кой е по по-най" визията си за бала, макар и с чужда кола в която ще се качат веднъж в живота си. :roll: Всеки с мнението си разбира се. Не се опитвам да променям нечие такова - просто давам и гледната точка "Cлед това". :)

Потребителски аватар
shpera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shpera » Съб 18 фев 2012 14:45

Аз също не съм ЗА скъпите костюми и тн. на мен облеклото ми незнам дали ще има и 200 лв просто е безсмислено та така. а пък ако може да се уреди едно бмв е30 натокано ще е мн добре или нещо от сорта на корадо.. до колкото тия amg porche и тн. не ме впечатляват кой знае колко :beer

Потребителски аватар
liderass
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот liderass » Съб 18 фев 2012 17:48

Колеги на моя бал се хванахме и налепихме едно дръгливо Ауди 80 цялото в балони , ама не се виждаше боята каква е.Лекичко цапър, цапър и скрихме шапките на всички мерцедеси и бмв-та! Бъдете креативни!

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Съб 18 фев 2012 17:53

А бе аз като отидох на времето с на баща ми жигулито ,въобще не ми е пукало с каква кола ще съм!Важното е как ще си искараш и до кого ще се събудиш!Сега коли бол от хубави по хубави и съм сигорен ,че ще се уредиш!
Успех и да си искараш готино!! :beer

Потребителски аватар
golf_1
Автомобил: Audi Q7
Двигател: CJWE

Мнениеот golf_1 » Нед 19 фев 2012 9:26

Ако се прибера в България по рано, ако имаш желание аз мога да предложа това :wink:

Изображение

Вече е возил няколко абитуриента и честно казано доста хора си го заглеждаха и се радваха. И аз съм на мнение, че вече е по интересно като е нещо оригинално, а не просто някоя скъпа кола :deal

Върни се в “ОФФ-Топик - други”