Голф 2 вс Голф 3

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
Zyeka
Автомобил: Vw Golf Mk7 GTI
Двигател: 2 0 GTI

Голф 2 вс Голф 3

Мнениеот Zyeka » Нед 19 фев 2012 0:55

Здравейте ! Имам голф 2 1.8 карбуратор 1988г 90 коня + АГУ ... Имам един приятел който има Голф 3 1.9тди 1995г 90 коня и само се джанкаме коя ще е по бърза на 350-400 метра ? Някой можели да сподели мнение дали въобще има някакъв смисъл да пробваме или някакво клипче защото според мен би трябвало с малко бензин а98х да го дръпна за тия 350 - 400 ... Сега ще кажете зависи от шофьора незнам си какво. Добре това момче има колата от 6 месеца а аз моята я карам вече повече от година и мисля че много добре съм я опипал но незнам дали времето е важно или самото свикване с автомобила (със скоростите газта и оправлението) Миналото лято се пуснах срещу Опел Астра 1.7тдс и го бих с половин кола като сам карал на ГАз а тройника беше отвид почти до края? Някой ако знае нещо по въпроса или каквото и да е пишете :)
Благодаря предварително :)

Потребителски аватар
Вълков
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф 2 вс Голф 3

Мнениеот Вълков » Нед 19 фев 2012 2:18

Зависи от шофьора, от гумите, от състоянието на двигателите, от старта, от горивото итн. И да сипеш А98 няма гаранция, че колата ще литне защото не е по - калоричен от А95. Според мен Г3 ще те дръпне, но има само един начин да се разбере. Всичко зависи от хубавия старт - почнеш ли да боксуваш :не:

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Re: Голф 2 вс Голф 3

Мнениеот IvanMan » Нед 19 фев 2012 7:05

Такива теми те се толерират във форума.
За втори път пускаш подобна тема!

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”