Предни накладки
Предни накладки
Смених предните накладки, дисковете са наред, но при неравности по пътя издават досаден дрънкщ звук! Някой знае ли защо?
- toni_tv
- Автомобил: Passat B5 syncro
- Двигател: ADR
Re: Предни накладки
Аз съм направил ето така и вече 2 години близо нямам никакви проблеми - изпитано и работи идеално viewtopic.php?f=11&t=142197&hilit=%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B5+%D0%BD%D0%B0+%D0%BD%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%B8
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
това на колегата е практично за джанти с тазове(да не се вижда),но за отворени алуминиеви джанти ми се вижда грозничко......аз имам същия проблем(дрънка като москвич),слагам нови пластини и за 1-2 месеца пак дрънка,но като че ли свикнах и не ми пречи ,особено зимата карам със затворени стъкла и не се чува......дано някой колега да измисли нещо гениално и да ни спаси всички с 3-ки...
- toni_tv
- Автомобил: Passat B5 syncro
- Двигател: ADR
То и аз съм с алуминиеви джанти /виждат се на снимката/ няма никакъв проблем. Не ангажирам никого но това е просто решение на проблема. А без това дрънчене возенето е по приятно
и хората няма да се обръщат да видят какво идва 

- polski-grizach
- Автомобил:
- Двигател:
А втулките на самия спирачен цилиндър как са?Ако има луфт там,точно такъв е ефекта.
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
смених и самите спирачни апарати,от накладките си е(мърдам ги с ръка)......по принцип те трябва да се движат и за това има луфт(но колко да е луфта
)
)Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”