От ауто+ си взех OSRAM COOL BLUE 1 бр - 17 лв с 1 година гаранция са . Питах и за PHILIPS H4 Visionplus (+50%) , но нямаха. Имаха някакви други ,но ми казаха цена 22 лв и са без гаранция. В OSRAM COOL BLUE няма нищо синьо междувпрочем. Старите ми бяха ( така я купих колата) 1 бр BERNER GERMANY и 1 бр SULLY FRANCE. Всички изброени по-горе са 60/55 W
Сами открийте разликата!!! Имайте в предид ,че фотоапарата ми не е от "скъпите" , но разликата се забелязва !!! Ол-л-л-е-е сега се сетих ,че забравих да си измия фаровете.....
Както виждате по дървото отпред : втората снимка е по-размазана , но осветеното от фаровете е по-ясно
След един месец (1000 км) на фарове:
Впечатленията ми са ,че видимоста се увеличава многократно макар и да не се удължава снопа свелина. Осезаемо по добър контраст , а пътните занаци направо светят.
Снощи забелязах много голям недостатък : Когато асвалтът е черен ( валеше ситен дъждец) той сякаш поглъща светлината и видимоста е в пъти по-малка от колкото с обикновените халогенни крушки. Помислих ,че едната е изгоряла и слязох да видя- но не..
И въпреки това с тях оставам , но не бих кихнал 2Х17 лв втори път