Здравейте интересува ме някой дали е запознат с качеството на тези два модела съединители или да се ориянтирам към нещо друго. Благодаря предварително
http://www.ebay.co.uk/itm/F1-RACING-STA ... 4aab761cc8
http://www.ebay.co.uk/itm/AUDI-A3-1-8T- ... 3cbbb44b42
Мнения за съединители 18.Т
- Dido_Petrov
- Автомобил: Polo 6N
- Двигател: 1.8 20VT
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
Re: Мнения за съединители 18.Т
От втория който си посочил съм слагал на един приятел на хондата и беше много доволен до към 300коня държеше на нормално каране но след един два старта и почваше да превърта но до тези коне няма да имаш грижи с него
- Dido_Petrov
и аз за него се навивам а и без това мисля да не стигам тези коне
-
- Автомобил:
- Двигател:
rabotnika написа:От втория който си посочил съм слагал на един приятел на хондата и беше много доволен до към 300коня държеше на нормално каране но след един два старта и почваше да превърта но до тези коне няма да имаш грижи с него
Ъъъъъ? Бил е доволен, но все пак е превъртал?!
Колега, ако искаш нещо по-издръжливо от стоковия има вариянти, които според мен ще стъпят на доста по-разумни пари от това, което си посочил. Ползваха нещо от типа ВР6/Г60 или нещо такова. Има хора, които си се занимават с това и могат да ти го направят и да ти дадат доста повече инфо, кое как става. Но специално тези двата...

- rabotnika
Каза ли нещо или аз не те разбрах?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами по-скоро не си ме разбрал.
Как така хем превърта след 1-2 старта, хем е доволен?! Смисъл такъв, ако не мога да дам три пъти нормално газ на съединител за има няма 800лв по-добре да го хвърля!! За малко повече пари, тук ще ти наковат керамика, е вярно, че в случея се търси нещо по-нормално.
Как така хем превърта след 1-2 старта, хем е доволен?! Смисъл такъв, ако не мога да дам три пъти нормално газ на съединител за има няма 800лв по-добре да го хвърля!! За малко повече пари, тук ще ти наковат керамика, е вярно, че в случея се търси нещо по-нормално.
- rabotnika
scbroodwar написа:Ами по-скоро не си ме разбрал.
Много просто ти го обяснявам съединителя беше за първоначалния сетъп около 220коня но след смяна на турбина и биели и по агресивен ремап съединителя почна да превърта при нормално каране нямаше проблем та имах напредвид че за градско каране е идеален в сравнение с керамиката
- Dido_Petrov
мен точно това ме интересуваше за градско дали става отговора беше да. От там нататък аз си решавам какво ще си взема. Благодаря на колегата rabotnika за информацията. Аз колата няма да я правя 500 конски сили и за това този ще ми върши идеална работа
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dido_Petrov написа:...
Дидо, ако питаш мен не се занимавай с глупости. Ти си с 228мм съединител , но с демпферен маховик. Махай ги, сложи си твърд маховик от Г60/АБФ/9А...каквото намериш + притискател от Голф3 ВР6 (100лв е) и някакъв съединител с демпфери. Със стоков мотор си дето я има я няма 150магарета и това ще държи. Ще се наложи да се донапасне само разстоянието м/у притискател и аксиалния лагер или лагерпомпата (незнам с кое от двете си), но това няма да е проблем. Лично бих направил това, но ти си знаеш и избираш.
Аз в момента на грАдска-та съм така , но с 6 лъчева керамика с демпфери хенд мейд. 1000 безгрижни километра си имам вече а редовно и хвърлям съединителя в храстите при стартове

РАСО
- Dido_Petrov
paco работата беше точно да не се занимавам с глупости относно сбирщайн съединителя а да е направо слагаш и караш бях обмислил вариянта със събиране но се отказах. Така и така вече е поръчан като дойде не зная дали ще монтирам веднага но като се монтира ще споделя плюсови и минуси (надявамс е да няма минуси)
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма лошо ве, просто щеше да излезе доста по-евтино.
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Работата при него е, че иска да заложи на сигурно защото смяната ще е малко сложна