! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
Вчера ми беше паднал акумулатора, и неможах да изкарам колата, защото пред мен и зад мен имаше спрели автомобили! И с доста мъка (САМ) с маневриране и доста мъка можах да изкарам само предницата (Муцуната) на колата, и след това отидох отзад (Задницата на колата) и започнах да бутам за да я изкарам на асфалта и после да я добутам по долника, и тъй като неможех сам, поспрях да си взема дъх, ама никой не помага, даже един ми свири да съм махнал колата за да паркира той там, и го помолих да бутне да я изкарам, даже се направи че не ме е чул и си тръгна с колата! Догледах някакъв дядо, и го помолих, човека веднага дойде, и даде едно рамо! Добре че беше той да помогне 

- STEFFO
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 98
Аз да ви разправям какво ми се случи преди 3-4 години... Пътувам към Люлин, часа беше около 19:00, тъмно и много гъста мъгла. Тръгвам от светофара на Лидл и започвам да изкачвам моста на Захарна фабрика, като карам в крайна лява лента. Пред мен малко френско автомобилче едвам пъпли и тамън мислех да му свирна за да се отдръпне, но ми направи впечатление, че светлините му започнаха да примигват като в дискотека. Освен това започна да намалява скоростта без да светат стоповете, веднага ми стана ясно че има някаква повреда. Зад мен вече се надуваха клаксони и врата ми беше опечен от дългите светлини на колегата, който беше непосредствено зад мен. Малко след това спряхме и започнах да се оглеждам от дясно за да го заобиколя. Естествено по това време е лудница и докато чаках и гледах как не може да запали колата пред мен, реших да видя дали мога да помогна. Пуснах аварийките и излезнах да видя какво става. Оказа се, че шофера е жена и при опит да запали, токовете изчезваха. Казах и че единственото което мога да направя е да я избутам в крайна дясна лента, за да не я отнесе някой. Точно в този момент стана най-интересното! Понеже не бяхме изкачили моста напълно едвам едвам успях да задвижа колата по нагорнището (нито тя, нито аз имахме въже) при опит на жената да свие в дясно, се започваше едно свирене, псуване, присветване и тя панически набиваше спирачка. 4 опита направих и не успях да я избутам, защото нямаше как да я засиля сам по наклона преди светофара да пусне следващата вълна автомобили. Вече нямах капка сила и и казах да звъни на познати или пътна помощ и я оставих, добре че поне аварийните и работеха.
Все още не мога да повярвам, че абсолютно никой не спря да помогне или поне да направи път да минем в дясно. За цялото време минаха над 100 коли от които поне 50 ме напсуваха, поне 30 свиреха и присветваха, двама щяха да ме сгазят, а други двама при заобикаляне в насрещното щяха да направят челни удари
Най гадно от цялата случка ми стана след като си дадох сметка що за хора са болшинството българи 
Все още не мога да повярвам, че абсолютно никой не спря да помогне или поне да направи път да минем в дясно. За цялото време минаха над 100 коли от които поне 50 ме напсуваха, поне 30 свиреха и присветваха, двама щяха да ме сгазят, а други двама при заобикаляне в насрещното щяха да направят челни удари

Днес докато си изкопавах колата, върху която си седи снега от след Нова година и на уличкат азакъса един камион. Зад него опашка, сигурно 20 минути човека сам се мъчи да излезе, ама няма как, иска се бутане, еле сетиха се по едно време тиквениците да помогнат, 1-2 слязоха, всички други си кесят в колите и чакат. Може и 40 минути да минаха, ама тея си чакат и осве 2-3, никой не му помогна. Отчайващо е положението...
- shoko_boy
- Автомобил:
- Двигател:
оглеждайте се за Е 1429 ** голф 4 лети над 150 км и музиката на 6+
тава съм аз
но мисълта ми беше друга преди софия на голямото изкачване един приятел спрял на някакъв закъсал с голф 3 преди баира тоя му казал че не можъл да запали дърпал го не станало да запали и го издърпал по баира 20 км спрял да го откачи и да се пусни по наклона тоя идиот запалил и казал спестих малко бензин благодарение на теб а всичко си било на ред тоя се прил на луд да го дърпат е за това не спирам аз

тава съм аз

но мисълта ми беше друга преди софия на голямото изкачване един приятел спрял на някакъв закъсал с голф 3 преди баира тоя му казал че не можъл да запали дърпал го не станало да запали и го издърпал по баира 20 км спрял да го откачи и да се пусни по наклона тоя идиот запалил и казал спестих малко бензин благодарение на теб а всичко си било на ред тоя се прил на луд да го дърпат е за това не спирам аз

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
STEFFO написа:Аз да ви разправям какво ми се случи преди 3-4 години... Пътувам към Люлин, часа беше около 19:00, тъмно и много гъста мъгла. Тръгвам от светофара на Лидл и започвам да изкачвам моста на Захарна фабрика, като карам в крайна лява лента. Пред мен малко френско автомобилче едвам пъпли и тамън мислех да му свирна за да се отдръпне, но ми направи впечатление, че светлините му започнаха да примигват като в дискотека. Освен това започна да намалява скоростта без да светат стоповете, веднага ми стана ясно че има някаква повреда. Зад мен вече се надуваха клаксони и врата ми беше опечен от дългите светлини на колегата, който беше непосредствено зад мен. Малко след това спряхме и започнах да се оглеждам от дясно за да го заобиколя. Естествено по това време е лудница и докато чаках и гледах как не може да запали колата пред мен, реших да видя дали мога да помогна. Пуснах аварийките и излезнах да видя какво става. Оказа се, че шофера е жена и при опит да запали, токовете изчезваха. Казах и че единственото което мога да направя е да я избутам в крайна дясна лента, за да не я отнесе някой. Точно в този момент стана най-интересното! Понеже не бяхме изкачили моста напълно едвам едвам успях да задвижа колата по нагорнището (нито тя, нито аз имахме въже) при опит на жената да свие в дясно, се започваше едно свирене, псуване, присветване и тя панически набиваше спирачка. 4 опита направих и не успях да я избутам, защото нямаше как да я засиля сам по наклона преди светофара да пусне следващата вълна автомобили. Вече нямах капка сила и и казах да звъни на познати или пътна помощ и я оставих, добре че поне аварийните и работеха.
Все още не мога да повярвам, че абсолютно никой не спря да помогне или поне да направи път да минем в дясно. За цялото време минаха над 100 коли от които поне 50 ме напсуваха, поне 30 свиреха и присветваха, двама щяха да ме сгазят, а други двама при заобикаляне в насрещното щяха да направят челни удариНай гадно от цялата случка ми стана след като си дадох сметка що за хора са болшинството българи
Не сме още европейци, то си е ясно. Ама не, щото никой не спира да бута закъсалата патка. На Запад никой няма да спре да бута и да рискува някой да се натресе в него, а ще се обади в полицията, а те ще пратят репатрак да прибере закъсалата кола. После, като си плати за гяволъка да кара кола пред разпадане, патката ще я хвърли на моргата и ще си купи друга.
Тук масово се карат неизправни коли, ремонти се отлагат. Не винаги от нямане на пари, а и от липса на мотивация. Ако си платиш веднъж както трябва в такава ситуация, ше си помислиш дали да точиш 6 месеца теми по форумите как да си ремонтираш стартера, или да смениш бензиновата помпа, че 5 пъти си свървал газ и са те теглили до колонка.
Та така...
muns61 написа:STEFFO написа:Аз да ви разправям какво ми се случи преди 3-4 години... Пътувам към Люлин, часа беше около 19:00, тъмно и много гъста мъгла. Тръгвам от светофара на Лидл и започвам да изкачвам моста на Захарна фабрика, като карам в крайна лява лента. Пред мен малко френско автомобилче едвам пъпли и тамън мислех да му свирна за да се отдръпне, но ми направи впечатление, че светлините му започнаха да примигват като в дискотека. Освен това започна да намалява скоростта без да светат стоповете, веднага ми стана ясно че има някаква повреда. Зад мен вече се надуваха клаксони и врата ми беше опечен от дългите светлини на колегата, който беше непосредствено зад мен. Малко след това спряхме и започнах да се оглеждам от дясно за да го заобиколя. Естествено по това време е лудница и докато чаках и гледах как не може да запали колата пред мен, реших да видя дали мога да помогна. Пуснах аварийките и излезнах да видя какво става. Оказа се, че шофера е жена и при опит да запали, токовете изчезваха. Казах и че единственото което мога да направя е да я избутам в крайна дясна лента, за да не я отнесе някой. Точно в този момент стана най-интересното! Понеже не бяхме изкачили моста напълно едвам едвам успях да задвижа колата по нагорнището (нито тя, нито аз имахме въже) при опит на жената да свие в дясно, се започваше едно свирене, псуване, присветване и тя панически набиваше спирачка. 4 опита направих и не успях да я избутам, защото нямаше как да я засиля сам по наклона преди светофара да пусне следващата вълна автомобили. Вече нямах капка сила и и казах да звъни на познати или пътна помощ и я оставих, добре че поне аварийните и работеха.
Все още не мога да повярвам, че абсолютно никой не спря да помогне или поне да направи път да минем в дясно. За цялото време минаха над 100 коли от които поне 50 ме напсуваха, поне 30 свиреха и присветваха, двама щяха да ме сгазят, а други двама при заобикаляне в насрещното щяха да направят челни удариНай гадно от цялата случка ми стана след като си дадох сметка що за хора са болшинството българи
Не сме още европейци, то си е ясно. Ама не, щото никой не спира да бута закъсалата патка. На Запад никой няма да спре да бута и да рискува някой да се натресе в него, а ще се обади в полицията, а те ще пратят репатрак да прибере закъсалата кола. После, като си плати за гяволъка да кара кола пред разпадане, патката ще я хвърли на моргата и ще си купи друга.
Тук масово се карат неизправни коли, ремонти се отлагат. Не винаги от нямане на пари, а и от липса на мотивация. Ако си платиш веднъж както трябва в такава ситуация, ше си помислиш дали да точиш 6 месеца теми по форумите как да си ремонтираш стартера, или да смениш бензиновата помпа, че 5 пъти си свървал газ и са те теглили до колонка.
Та така...
Тук не е интересно защо е закъсала колата, а защо никой не помага .... И кола за 200хил лв може да закъса!
Тук в малките улички масово буксуват коли в коловозите, бутаме, помагаме, а др. им се смеят ....
Други наспирали като кретени, одеве мина някакъв багер да изчисти леда, еми то така спрели от двете страни, че е невъзможно чистенето, казах му бутай ги и това е ...да се научат как се спира, ...
Не знам общината къде е и защо не глобяват тези идиоти гадни ....човек не може и пеша да мине ....
В същото време се дават гаражи под наем и никой не иска ....скъпо било, еми в София е така ....

- jr_flex
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ще разкажа случай от преди малко с идиоти на пътя в главно действащо лице служители на Национална служба за охрана /НСО/.Днес вечерта излизам от кръговото на "Младост" и най-културно се включвам към бул."Цариградско шосе", в посока на движение към хотел "Плиска" Още докато завивах на кръговото, за да се кача на бул."Цариградско шосе" зад мен "се залепи" едно БМВ-7-ма серия, като плътно зад него се движеше джип "Тойота Ленд Круйзер". Качвайки се на бул."Цариградско шосе се престроих в средната лента, при което БМВ-то заедно с джипа "Тойота Ленд Круйзер" минаха в най-лявата лента, настигнаха ме от ляво, БМВ-то ме задмина, а толупите с джипа се доближиха буквално на един сантиметър от моята кола /всичко това става при скорост около 80 км/ч./. Джипа на НСО продължи да прави жалки опити да ме изтласка забележете от средната лента към бус-лентата, при положение, че най-лявата лента беше абсолютно празна! Виждайки това, откровенно казано не успях да се въздържа и натиснах клаксона продължително, след което отворих прозореца с цел да им тегля една звучна майна на тъпите милиционери, дето се правят на охранители, при което те минаха пред мен, аз им пуснах дългите "за по-Здрав"
и си продължих по пътя. Искам да добява, че въпросните тупани от НСО не бяха пуснали нито звуков, нито светлинен сигнал, с който да се обозначат, че са автомобили със специален режим на движение. Чаках само да ме ударят, знаейки, че ако стане ПТП ще опитат мен да ме изкарат виновен, но и на това си има цака-веднага звъня на всички водещи медии и случая няма как да бъде прикрит от родната милиция. В заключение ще добавя, че тези горецитираните два автомобила определено ако има класация за най-големи идиоти на пътя ще я спечелят безапелационно. В случай, че някой милиционер прочете публикацията ми искам да му кажа, че на шапкар никога, никога и по-никакъв повод няма да ме цепя басма, още повече когато не съм нарушил правилата за движение по пътищата. В заключение ви показвам въпросните идиоти, за които говоря: http://www.vbox7.com/play:204c11e2 - идиотите са снимани точно в края на клипа.

- bliznaci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ще има катастрофи с коли на НСО,как няма да има...Няколко пъти съм ги виждал тия охранени типове какви "професионалисти" са. Нагло и хлапашко демонстративно поведение пред обикновенните хора.Вижте ни кои сме ние? Кои сте вие ли? Ами вие сте едни дебели чичкавци,на които всички ние плащаме,а не някой друг.Никакъв професионализъм и дисциплина в сравнение с други подобни служби. Не си спомням до този момент да е имало дори и една катастрофа, в която виновен да е бил шофьорът на НСО. Това означава, че там работят само най-най-добрите, а всички останали шофьори са аматьори!?!За пореден път коли на НСО, а по-точно шофьорите към НСО се доказаха колко не стават за тая работа...Опазил Бог да има толкова много шофьори на НСО по улиците на София и на България, че жив човек няма да остане в тази държава!
http://spodelide.com/nevijdano/nevijdano.php Забележете момичето къде кара ,просто това само в България е възможно:хх

Най-бруталната случка с НСО ми беше в Бояна ..
Спускам се надолу посока околовръсното като карам в лявата лента.
Скоростта ми беше около 80км/ч(с 10 над допуст), в този момент видях въпросният Ленд круизер и някаква кола на НСО с вкл сигнализация , но те бяха много зад мен.В този момент наближавах детелината , видях, че онези лумпени ще ме изпреварват и си казах, ок. вкл. сигн, дръпнах се в дясно ....а те хубаво ме изпревариха, но в последния момент БЕЗ мигачи ме засякоха, завиха в дясно на детелината посока Младост ....Добре че имах едно на ум и намалих ...
Това са пълни кретени и животни, които не знам хора ли са или роботи вътре и за какви се имат ...
Всичко това се случи от най-лява лента и завиха надясно ....
Движеха се с около 100-120км/ч
Спускам се надолу посока околовръсното като карам в лявата лента.
Скоростта ми беше около 80км/ч(с 10 над допуст), в този момент видях въпросният Ленд круизер и някаква кола на НСО с вкл сигнализация , но те бяха много зад мен.В този момент наближавах детелината , видях, че онези лумпени ще ме изпреварват и си казах, ок. вкл. сигн, дръпнах се в дясно ....а те хубаво ме изпревариха, но в последния момент БЕЗ мигачи ме засякоха, завиха в дясно на детелината посока Младост ....Добре че имах едно на ум и намалих ...
Това са пълни кретени и животни, които не знам хора ли са или роботи вътре и за какви се имат ...
Всичко това се случи от най-лява лента и завиха надясно ....

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: София Nissan Primera GT, Passat 5.5 TDI, Mondeo MK4
Карам си днес по Околомръсното посока Перник и малко преди детелината за Драгалевци ме изпреварва едноока Астра, после минава пред мен и връща газта. Скоростта е някъде към 80 и решавам, че ще си карам зад нея. Точно на детелината без да има коли нито пред нас, нито зад нас, Астрата рязко намаля, аз с нея, но като падна под 50 решавам да я мина и заглеждам кой кара. Вътре една кака, ухилена до ушите и подскачаща от радост в седалката маха с дясната ръка на кола, слизаща по детелината, а с лявата държи телефона до ухото
Вчера тъкмо съм завил от Борис по Овча купел и пред мен някаква малка френска колица се движи с 20 и леко се колебае ляво-дясно. Изпреварвам я и вътре едно готино мамче се гледа в огледалото и си слага червило...

Вчера тъкмо съм завил от Борис по Овча купел и пред мен някаква малка френска колица се движи с 20 и леко се колебае ляво-дясно. Изпреварвам я и вътре едно готино мамче се гледа в огледалото и си слага червило...
Извинявам се на честните и съвестни таксиметрови водачи!
Но днес на паркинга на Кауфланд, събота след обяд е, бъкано с народ и коли, влизам в една от преките на паркинга водеща точно срещу входа, и точно там спрял жълт автомобил тип "бакшиш", ама не на паркомясто, а в пряката!
Пълно с маневриращи коли и хора бутащи колички, стана така, че за да направя място на един излизащ автомобил се оказах зад бронята на таксито, ама коли от тук от там, и накрая така се заклинихме две три коли, че щеше да трябва всеки да излезе с по 3-4 маневри, еми взех, че свирнах на бакшиша да не се прави на невиждащ какво става около него, и да вземе да се усети, че мааааалко пречи.
Е да, ама не, той най нагло си включи аварийните и продължи блажено да си чака клиенти възможно на най тъпото място, както и да е разбутаха се колите, и си минавам аз край него с поне малката надеждичка, че бакшиша ще се почуства виновен и ще направи някакъв жест на извинение, ноо вместо това оня ме изгледа с кръвнишки ококорени очи на невменяем избягал току що от лудницата, показах му жест в стил "с такива като вас оправия няма", паркирах и слязох с надеждата, дано не се почуства на прав и да дойде да се разправя и да ми развали спокойния съботен следобед!
п.п. Не по малки Идиоти са и паркиралите на местата за инвалиди, да не дава Господ да им се налага наистина да ги ползват!
Но днес на паркинга на Кауфланд, събота след обяд е, бъкано с народ и коли, влизам в една от преките на паркинга водеща точно срещу входа, и точно там спрял жълт автомобил тип "бакшиш", ама не на паркомясто, а в пряката!
Пълно с маневриращи коли и хора бутащи колички, стана така, че за да направя място на един излизащ автомобил се оказах зад бронята на таксито, ама коли от тук от там, и накрая така се заклинихме две три коли, че щеше да трябва всеки да излезе с по 3-4 маневри, еми взех, че свирнах на бакшиша да не се прави на невиждащ какво става около него, и да вземе да се усети, че мааааалко пречи.
Е да, ама не, той най нагло си включи аварийните и продължи блажено да си чака клиенти възможно на най тъпото място, както и да е разбутаха се колите, и си минавам аз край него с поне малката надеждичка, че бакшиша ще се почуства виновен и ще направи някакъв жест на извинение, ноо вместо това оня ме изгледа с кръвнишки ококорени очи на невменяем избягал току що от лудницата, показах му жест в стил "с такива като вас оправия няма", паркирах и слязох с надеждата, дано не се почуства на прав и да дойде да се разправя и да ми развали спокойния съботен следобед!
п.п. Не по малки Идиоти са и паркиралите на местата за инвалиди, да не дава Господ да им се налага наистина да ги ползват!
- Ixidor
- Автомобил: VW Bora 2.0 -- Honda CB500-R
- Двигател:
ivo_555 написа:еми взех, че свирнах на бакшиша
Не знам защо повечето хора имат скрупули (или страх?) да използват клаксона в такива ситуации. (дори и на бакшиши) Действа доста възпитателно като те освиркат от повече коли.
- chinadracon
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AKL 1999
- Контакти:
Днес за съжаление идиота на пътя бях аз, искам да си споделя с колегите, за да не постъпват по такив начин, наистина е глупаво и безотговорно поведение. В една от тесните улички около Студентска община при разминаване с един Сеат му забърсах страничното шофьорско огледало с моето, след което продължих без да спра. Единственото, което мога да кажа в свое оправдание, че бебето ни плачеше на задната седалка, но наистина не постъпих колегиално. Шофьора на Сеата тръгна да ме гони, засече ме на кръстовището на бул. "Кл. Охридски" и скочи на бой, но поне в последния момент успяхме да се разберем с приказки. Очевидно беше някакъв цивилен полицай, изпусна си нервите, но го разбирам. За щастие не му беше пострадало огледалото, извиних му се и накрая си стиснахме ръцете. Въпреки това се срамувам от постъпката си и призовавам колегите да не правят подобно нещо.
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
chinadracon написа: .................
Браво , че пишеш тук за теб , но тe (идиотите) по цели предници на автомобили отнасят , ти за забърсване на странично огледало........ На служебната ми кола на година поне 4-5 пъти ми удрят огледалото (при разминаване на "широки улици , като Нишава" и никой не ме е гонил , както и аз не съм преследвал някой.
Единственото нещо , което аз бих направил е , ако се зажулиме в движение (или при спряла кола , но с човек вътре) бих спрял , извинявам се и продължавам . В твоят случай бебето те е накарало да продължиш .
Тоест всичко е наред