Аз самия преди бях с мотул , преди 2г почнах да сипвам Yacco и съм много доволен

evn написа:achodemo написа:pacoboy написа:AHF се кара с 10W40, с това рядкото 5W40 мотора може да си похапва.
То навсякъде си пише, дори скоро в един сайт зададох мотора и там изписа че се кара с полусинтетика, друг е въпроса вие какво слагате, а и се е ваша работа деизразявам мое мнение
![]()
По темата: Yacco
Така е , моят AHF хапваше 5W40 Castrol , но сега съм 3000х.км със Yacco пак 5W40 и НЕ мърда !!!!
Голям плюс за Yacco , маслото си е много изпитана марка във Френско , просто няма голяма реклама (може би защото няма нужда от такава) и в БГ повечето хора до скоро не бяха чували за него !
Сипвай СМЕЛО , маслото найстина е отлично !
A с кой вид точно 5w40 караш колега???
DarkOneBg написа:Yacco !!!
Аз самия преди бях с мотул , преди 2г почнах да сипвам Yacco и съм много доволен)))
muns61 написа:DarkOneBg написа:Yacco !!!
Аз самия преди бях с мотул , преди 2г почнах да сипвам Yacco и съм много доволен)))
Я кажи, каква разлика намери между Мотул и Яко?
tdi_20yare написа:muns61 написа:DarkOneBg написа:Yacco !!!
Я кажи, каква разлика намери между Мотул и Яко?
Лепенките на шишенцата и внушението хаах..Аз колега им обясних,че съм пробвал почти всички 5/40 и разликата е една и съща,ама тука всеки си хвали неговото..Той човека пита за 5/40 един тръгна да обенява как слагал 10/40 и било по добре,нищо че човека с темата пита за 5/40...Ама кат гледам той продължава да се колебай,явно това масло ще възроди двигателя който ще се доближава до 300-400хил км....
evn написа:
Това масло си е чист Castrol вътре, и чак толкова да е глезя.....
kn9453 написа::arrow: http://shop.ahw-shop.de/vw-golf-5-1k/fl ... w30?c=2371
evn написа:kn9453 написа::arrow: http://shop.ahw-shop.de/vw-golf-5-1k/fl ... w30?c=2371
От тук като гледам няма доставка за БГ! До Румъния има а до България няма? Защо ли?
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 96 госта