24-годишна пукна силиконовите си гърди ... във фолксваген
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- klisurov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Статиатя:
Силикон спасява красавица в сблъсък
Шофьорка на “Ауди” първо минала на червено, после натресла “Фолскваген”
РУСЕ. 24-годишна жена пукна силиконовите си гърди, след като аудито й се заби във фолксваген. Катастрофата стана в събота на кръстовището между улиците "Плиска" и "Тулча" в Русе. Младата красавица минала на червен светофар и натресла "Фолксваген Голф" с транзитни номера. Двете коли са смачкани до неузнаваемост от удара. Силиконовите гърди са изиграли ролята на въздушни възглавници. Те й спасиха живота, коментираха очевидците.
Лекари пък обясниха, че изтичането на силикон е причинено от директна травма. Катастрофиралата жена категорично отказа да бъде приета за лечение в русенската болница. След снимки на ребрата тя беше освободена.
Леко са пострадали 30-годишният шофьор на фолксвагена и 56-годишният му спътник. Те са закарани в болница, където им е оказана първа помощ.
Катастрофата стана почти на тротоара пред заведение "Париж". Цяло чудо е, че в този момент там нямаше пешеходци, разказаха очевидци. Движението на кръстовище между улиците "Плиска" и "Тулча" беше блокирано за няколко часа. На това кръстовище често стават пътни инциденти, обясниха русенци.
Петима пък пострадаха в други две катастрофи на територията на област Русе същия ден, съобщиха от полицията.
Цветелина Терзиева
Силикон спасява красавица в сблъсък
Шофьорка на “Ауди” първо минала на червено, после натресла “Фолскваген”
РУСЕ. 24-годишна жена пукна силиконовите си гърди, след като аудито й се заби във фолксваген. Катастрофата стана в събота на кръстовището между улиците "Плиска" и "Тулча" в Русе. Младата красавица минала на червен светофар и натресла "Фолксваген Голф" с транзитни номера. Двете коли са смачкани до неузнаваемост от удара. Силиконовите гърди са изиграли ролята на въздушни възглавници. Те й спасиха живота, коментираха очевидците.
Лекари пък обясниха, че изтичането на силикон е причинено от директна травма. Катастрофиралата жена категорично отказа да бъде приета за лечение в русенската болница. След снимки на ребрата тя беше освободена.
Леко са пострадали 30-годишният шофьор на фолксвагена и 56-годишният му спътник. Те са закарани в болница, където им е оказана първа помощ.
Катастрофата стана почти на тротоара пред заведение "Париж". Цяло чудо е, че в този момент там нямаше пешеходци, разказаха очевидци. Движението на кръстовище между улиците "Плиска" и "Тулча" беше блокирано за няколко часа. На това кръстовище често стават пътни инциденти, обясниха русенци.
Петима пък пострадаха в други две катастрофи на територията на област Русе същия ден, съобщиха от полицията.
Цветелина Терзиева
- ItsoVT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Nadya_ написа:itsovt написа:Nadya_ написа:klisurov написа:...
Силиконовите гърди са изиграли ролята на въздушни възглавници. Те й спасиха живота, коментираха очевидците....
No comment!!![]()
мдааам колкото повече толкова по-добре![]()
Късметлийка!
бре то като се спука силикона не е много на добре щото се разлива из тялото и доста пъти се получава натравяне и познай

п.с.Клисуров дай да правим предложение за промяна на Закона за Движение по пътищата.

Последна промяна от ItsoVT на Пон 02 окт 2006 14:43, променено общо 1 път.
- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
itsovt написа:бре то като се спука силикона не е много на добре щото се разлива из тялото и доста пъти се получава натравяне и познайтова не важи когато се използва подлънки с физиологичен разтвор.Малелелелеелел колко съм ги разбирал тея работи.
![]()
Така е, така е, абсолютно си прав...

Може да е и с фатален край

- ItsoVT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Nadya_ написа:itsovt написа:бре то като се спука силикона не е много на добре щото се разлива из тялото и доста пъти се получава натравяне и познайтова не важи когато се използва подлънки с физиологичен разтвор.Малелелелеелел колко съм ги разбирал тея работи.
![]()
Така е, така е, абсолютно си прав...![]()
ми как подготвен съм щу предавания по дискавъри съм изгледал

така че това си е нож с две остриета
- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
itsovt написа:Nadya_ написа:itsovt написа:бре то като се спука силикона не е много на добре щото се разлива из тялото и доста пъти се получава натравяне и познайтова не важи когато се използва подлънки с физиологичен разтвор.Малелелелеелел колко съм ги разбирал тея работи.
![]()
Така е, така е, абсолютно си прав...![]()
ми как подготвен съм щу предавания по дискавъри съм изгледал![]()
![]()
![]()
така че това си е нож с две остриета
Така, че на изпити за шофьорски книжки вече не трябва да се допускат курсистки с имплантанти...
Проверката обаче кой ще я прави, трябва да го обмислят..

Roberta написа:До фатален край е почти невъзможно да се стигне, но разнеслия се силикон из тялото може да доведе до поява на буци на различни места, така че внимавайте, ПАЗЕТЕ СИ СИЛИКОНА!
"ааа може може " казал оптимиста ...
пак от същия линк

"Лоло Ферари е най-втрещяващият световен пример за произшествие със силикон. Французойката бе имплантирала във всяка една от гърдите си по 6,5 кг силикон. Така обиколката й бе 130 см въпреки скромният й ръст от 163 см. Това обаче не й стигаше. Лоло имаше идея фикс бюстът й да стигне рекордните 150 см. Тя обаче не успя да осъществи мечтата си. При лека автомобилна катастрофа предпазният колан я натисна и силиконът й изскочи от гърдите. Малко след това тя бе намерена мъртва от съпруга си. Имаше подозрения, че се е самоубила заради неосъществената си мечта. "
Последна промяна от VWGT на Пон 02 окт 2006 15:00, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”