там е различно.треа да свалиш целия панел ,да откачиш запалката и тогава да работишbbaev написа:lilo_stich написа:за да ти е по-лесно с монтаж/демонтаж, я свали заедно с бялата основа
Така и направих, обаче не ще и не ще. страх ме беше да напъна по-силно да се не счупи. също проблем имам и с махането на крушката на предния пепелник... не ще да излиза и тва си е...

светлини на копчето за вентилатора
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- bomini
- Автомобил: Audi A4 Quattro
- Двигател: AVF
- Контакти:
bbaev написа:... крушката на предния пепелник... не ще да излиза и тва си е...
Тази крушка излиза с цялата пластмаса около нея - бая парче е, има едни щипки отстрани, ако си го виждал преди става лесно...
Аз като я свалях моята - успях да я сваля на парчета и една част беше останала и после колко си блъсках главата, че не мога да сложа новата.. Даже мислех да я връщам, че не става.., докато се усетя, каква е работата..
Мога да ти снимам крушката, как изглежда цялата...

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
lilo_stich написа:ако искаш мога да помогна.за 10 мин . си готов.bbaev написа:ОК. ще го мъча след работа. благодаря много за съветите! че ми писна вече да си пъхам ръката в пепелника като си гася цигарата
Справка Васстоп
хехе, вече 5-6 пъти съм отварял цялата конзола, време е най-после да успея... ако нещо се оплескат нещата, ще свиркам!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”