Освен ако не са запушени, какво друго може да им има?

Iezekil написа:Един от тях е,че водата вместо да обикаля в радиатора си прави път на пряко от изходната и входната тръбичка,оставяйки тялото студено.
Точно. Това беше проблема на моето радиаторче.
) го срязах преди месец за да видя какъв му е проблема. Между входа и изхода преградата не стига до уплътнението и водата си минавала директно. Не всички ментета са така, някои вършат работа, един колега си сложи радиторче от 16лв на пасата и е доволен - имало разлика с оригиналното , но пак топлело добре, а моето понякога духаше леко загрят въздух и то само ако вентилатора е на първа степен, ако е на трета степен си духаше ледено студено. Но е до късмет, а това дали ще протече 15 (вече 16)годишното оригинално радиаторче, което сложих пак е до късмет, ама поне то ми беше без пари и с него ми е топло.
zfa159 написа:Преди повече от 3 години сменях на моят Пасат и положението беше съвсем друго - взех си от 36лв Vemo и грее да си е*е майката,кара вече 4-та година,ама и те си събориха качеството в последно време,обединиха се с Geri,после Geri купиха AVA и сеаг всичките марки станаха една.Не протичат,ама и не топлят като света..грее си де,стопля си в купето ама...знам,че може и по-добре...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Mishkata1 и 78 госта