Дойде му времето да обявим и датата на втората "Балканска Бус среща", на която ще сме ние (BG) домакини.Сбирката ще е на морето от 6-8 Юли 2012г.Мястото на срещата ще е къмпинг Китен.
Програмата ще е следната:
6-ти и 7-ми, посрещане, настаняване до 11.00 часа и запознаване.
На на 7-ми ранния следобед, разходка в Странджа планина, разглеждане на забележителности, следобеден пикник-барбекю и боб по хайдушки в глинено гърне.Прибиране в лагера към 17.00 часа, следобеден плаж и почивка.Начало на вечерната програма в 20.00 часа. до 24.00 часа (хапване, пийване, музика, танци).Ангажирал съм Подуене Блус Бенд да ни забавляват, когато се уморят ще ги сменя да заредят с няколко бири (и те са хора), уговорих гайдар и нестинар, които ще са изненада за чужденците.Ще трябва да се съобразяваме с правилата на къмпинга, които не разрешават силна музика след полунощ, но това не пречи да приказваме по масите Smile
На 8-ми юли, плаж, релакс и изпращане на гостите, на който не му се тръгва, се местим на Корал Лозенец.
Надявам се да се представим достойно, както го направиха съседите от Гърция.Ако има желаещи да помогнат, ще съм благодарен да се включат повече хора в организацията.
Нарочно пускам темата отрано, за да имате време да си подготвите датите за отпуските Smile
Молбата ми е всеки, който ще присъства да пише в темата, за да знам за колко човека да се приготвяме.Дори да не сте собственик на VW, нали феновете на "Народната марка" се славим като хубави хора, каня всички, които имат желание да заповядат и да се запознаем Wink
Примерно: Бус/автомобил 1 бр. + 2-ма възрастни и 1-но дете.
Ако имате въпроси и предложения, пишете тук или звънкайте: 0888 417 383 - Иван.
Ето и снимки от миналогодишната сбирка в Гърция, за надъхване

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 757&type=3