kr1s0 написа:клемата я бях откачил и не ми правеше проблеми,но преди да се прибера вкъщи преди малко пак започна да играе,но не падаха ниско,а сега заставаше за малко на 1100 и после падаше мноооого бавно до 900 при ~70градуса![]()
както казах тези дни на radotom " кола с характер"
![]()
утре ще разклатя цялото моно наляво надясно и ако съсне или почнат да играят хоро оборотите ще се действа ,следваща мярка ще бъде стъпково моторче.мога ли да измеря нещо на буксата му ,за да проверя годността му ? предполагам съпротивление ,което да се променя в някаква посока като го движа или бъркам ,че не мога да намеря информацията,която ми трябва все още ?
датчика ще му меря утре съпротивлението по една таблица ,дадена тук във форума преди време
Колега,и аз имам същия проблем.При мен са износени пистите на датчика за положението на дроселовата клапа ,поне така мисля че се казва плочката,която е от дясно на инжекциона и в нея влиза букса.Въпросната плочка се сваля и от вътрешната страна има писти на които упират четири четки.Виж дали не са ти протрити пистите,а също така измери съпротивлението между изводите на плочката.Между изводи 1 и 4 трябва да е 520-1300 ома,между 1 и 2 трябва да е 600-3500 ома и между 1 и 3 600-6600 ома,като застанеш срещу буксата изводите са от ляво на дясно 4 3 2 1.