Г-образен болт Голф 3 1.9 TDI
- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
Re: Г-образен болт Голф 3 1.9 TDI
Прочетох темата която си ми пуснал по горе. Преди малко погледнах, моята ролка на генератора е с болт не с капаче. Ако е сигурно, че ще ми се оправи шума утре за ходя да я търся. По моргите дали ще я има и само тя ли се сменя или и ремъка трябва.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
ДАНЧО написа:Прочетох темата която си ми пуснал по горе. Преди малко погледнах, моята ролка на генератора е с болт не с капаче. Ако е сигурно, че ще ми се оправи шума утре за ходя да я търся. По моргите дали ще я има и само тя ли се сменя или и ремъка трябва.
Предполагам колега!Няма вече какво друго да е !Иначе демферната ти шайба на кол.вал "бие" ли?Ако бие...

- Adrian-AAA
- Автомобил: Golf 2 and 3
- Двигател: AAA and AFN
Аз спирам със съветите,щом ви се дават пари за ролка. ще следя резултата

- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
Преди малко сменихме само тялото в което е пружината , явно от изпиляването на бастуна предния път доста е изпилен и имаше луфт с тялото.Сега с другото тяло заспа.Дано да е за повече време.
П.С. Майстора ми каза ,че ако сложа фрайлауфна ролка на генератора можело да къса ремъци.Не ми препоръча този вариант , погледна демферната ролка и каза, че е добре, била гумена и се втвърдявала но моята била добре.

П.С. Майстора ми каза ,че ако сложа фрайлауфна ролка на генератора можело да къса ремъци.Не ми препоръча този вариант , погледна демферната ролка и каза, че е добре, била гумена и се втвърдявала но моята била добре.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
ДАНЧО написа:Преди малко сменихме само тялото в което е пружината , явно от изпиляването на бастуна предния път доста е изпилен и имаше луфт с тялото.Сега с другото тяло заспа.Дано да е за повече време.![]()
Дано да нямаш повече проблеми колега

- samo ra4na na zavoite
- Автомобил:
- Двигател:
ДАНЧО написа:Майстора ми каза ,че ако сложа фрайлауфна ролка на генератора можело да къса ремъци.
И защо "майстора" не ти обясни подробно защо ще скъса ремъка???

Не се заблуждавайте,колегата добромирси е описал подробно за плюсовете от фрайлайфната ролка.
Аз (а и много други колеги) имах вибрации в обтегача на 1Z след ролката вече ги няма.
П.П ремъка ми е доста стар и напукан

Върни се в “Дизелови агрегати”