! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
liderass
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот liderass » Сря 22 фев 2012 18:46

Здравейте колеги! Като заговорихме за ударени огледала, тъй като вратата на служебната ми кола Ситроен Ц15 се затваря само на първи зъб а не плътно, при разминаване с един хондак, колегата така ми изпра огледалото ,че ми се отвори вратата! Волан ли да държа, врата ли да затварям. Колегата с хондата не даде грам признак да се е впечатлил от случилото се! За едно огледало няма да седна да го гоня... само хранилка и това е!

bogdanb
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bogdanb » Сря 22 фев 2012 19:21

Имам чувството, че съм невидим като карам по пътищата. Всеки ден ми се случва да спасявам живота на няколко човека. Няма ли да свърши този ад? :lol:

Потребителски аватар
liderass
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот liderass » Сря 22 фев 2012 21:37

Няма колега , няма! Докато не се научат пешеходците и шофьорите на дисциплина ще си късаме нервите. Просто българина няма грам самодисциплина. Почнахме да караме като арабеските, кой къде свари!

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Сря 22 фев 2012 21:43

bogdanb написа:Имам чувството, че съм невидим...

Незнам и при мен е същото, дали не ме е проклела някоя мацка незнам :063: То няма ден без някой джигит да не се залепи зад тебе на сантиметри от бронята отзад и да ръкомаха че бърза, тъко дам газ за да може да не бавя движението, оня отзад недоволства че неможе да ме изпревари и почва да се заяжда :screwy Е иди ги разбери какво искат, направо е ужасТ да се Шофира днешно време, трябва и аз да почна да "КАРАМ" през просото и това е! В един свят от луди, само лудите са нормални! scare

Потребителски аватар
Muku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muku » Сря 22 фев 2012 23:03

anonym0us написа:...някой джигит да не се залепи зад тебе на сантиметри от бронята отзад и да ръкомаха че бърза, тъко дам газ за да може да не бавя движението, оня отзад недоволства че неможе да ме изпревари и почва да се заяжда :screwy

Нямам късмета някой да ме свари в такава ситуация сам в личната ми кола! Да тръгне да ме натиска и да ми присветва!
НАЙ-ГОЛЕМИЯ ИДИОТ НА ПЪТЯ ще бъда когато му набия спирачките и пусна аварийни преди да се усети и той и се забие в багажника ми! Е тогава поне един ще се научи да спазва дистанция! Гарантирам му го! Мамичката им мръсна бързаща.... 80 санта дрянов сап съм им наточил на такива и ги чакам.... НЕКА да съм идиот после!

Потребителски аватар
JC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JC » Сря 22 фев 2012 23:24

Значи си представям какво ще стане, ако някой от вас се качи на джип с тръби отвсякъде ... :horror:
И какво като набиеш спирачки, ще ти потроши колата .... егати логиката честно :screwy
Истината е да се пазим , доколкото можем ;

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Сря 22 фев 2012 23:48

JC написа:Значи си представям какво ще стане, ако някой от вас се качи на джип с тръби отвсякъде ... :horror:
И какво като набиеш спирачки, ще ти потроши колата .... егати логиката честно :screwy

:да: +1

Потребителски аватар
Muku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muku » Чет 23 фев 2012 0:42

JC написа:Значи си представям какво ще стане, ако някой от вас се качи на джип с тръби отвсякъде ... :horror:

Представи си ква ми е колата щом съм я прежалил до толкова ;)

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Чет 23 фев 2012 0:53

Ей,като чуя клаксон и подивявам!Идва ми да слезна и да му изкоруба клаксона!И то на идиот със служебен дарак,дистрибутори и бакшиши-любими са ми! :beat_butt2
По вътрешно-квартална улица най-често(непочистени,с ями)!
В закона е казано,че ако искам мога и с 1 км/ч да карам,но не разни селяни трябва да ми свират и ръкомахат... :banghead:

Потребителски аватар
liderass
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот liderass » Чет 23 фев 2012 11:18

Благовест написа:Ей,като чуя клаксон и подивявам!Идва ми да слезна и да му изкоруба клаксона!И то на идиот със служебен дарак,дистрибутори и бакшиши-любими са ми! :beat_butt2
По вътрешно-квартална улица най-често(непочистени,с ями)!
В закона е казано,че ако искам мога и с 1 км/ч да карам,но не разни селяни трябва да ми свират и ръкомахат... :banghead:

Не си напълно прав! Ако се движиш със скорост която затруднява движението и предизвиква задръстване без основателна причина,а просто защото си много "тежък и важен" и ти влизаш в графа идиоти ! За клаксона, ако има причина водача да ти свирне, няма какво да се пудриш и да се дзвериш, но ако е е така за спорта спокойно може да го нахраниш. Със слизането и изтръгването на клаксони внимавай, защото незнаеш как ще се развие ситуацията. Аз имам 3 примера с мои приятели на които са им слизали да им се репчат и са оставали доволни! Внимавай никога не е късно да станеш за резил! А аз съм един от тези със служебните дараци дистрибутори , ама не подсвирквам, защото не ми работи клаксона пич!!!

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Чет 23 фев 2012 11:49

Колега,първо не говорим за основни пътища,където има голям трафик,а за вътрешноквартални...
Второ,не карам така защото ми е приятно или се правя на тежък!Но явно идиота с "чужда ***** кокали няма!",не го разбира!
И трето-Клаксони са забранени в населени места,камо ли за притесняване и натискане на колата пред теб!Пише го черно на бяло!Това,че живеем в джунгла е отделен въпрос и тук простотията е издигната в култ!Всеки всичките си нерви ги пренася на пътя,е за тва сме на тоя хал!
Но аз да си чупя колата,щото хлебаря иска да свърши обектите си преждевременно с 2 часа,е няма да стане!Щото после в магазина за авточасти,той ли ще ми осребри касовата бележка?
Дупки от лед по една педя основателна причина ли е?И че пътищата са лунен пейзаж death

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Чет 23 фев 2012 18:31

Като заговорихте за краксони, онзи ден едно бързащо ауди почна да ми светка на ЖЪЛТО още. Няма такова нахалство!

И пак тези дни - качваме се на едно такси (някаква малка кола беше) с приятелката ми, колата спряла на опашка на таксита, пред него бакшиш, зад него лъскаво новичко бмв 6-та серия. Разстояние между таксито и бмв-то около 70-80см. И тръгва нашия полека полека назад и се чува едно "туп". mhihi От бмв-то излезе некъв арабин да се разправя с него, човека не можеше да повярва, че някой може да е толкова тъп да го удари по този начин. Ама му се размина на бакшиша.

Потребителски аватар
ak_47
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ak_47 » Пет 24 фев 2012 10:44

Снощи се прибирам от работа и излизам от една малка уличка от Изток към ул. Незабравка. Идвам от път без предимство за десен завой. По уличката доста коли, зад мен някакъв опел тигра СА 7008 нещо си ... Този се разсвири, мислех си да слизам да го питам откъде да мина и за какво дава зор. Както и да е, тръгвам, този се опита да ме изпревари на легналите полицаи, обаче идаше кола насреща и се отказа. След това ме изпревари на дупката пред Външно Министерство и се нареди в лява лента( само за наляво ). Обаче реши че ще завива на дясно от там. Пуснаха го, при което той щеше да отнесе пешеходците на зелено. На следващия сфетофар зави на червено ...
Толкова идиотизъм за има-няма 5 минутки не бях наблюдавал никога!
За капак, едно рено излезе от пресечка на шипченски и ме засече, все едно ме нямаше на пътя ...

Потребителски аватар
chinadracon
Автомобил: VW Golf MK4
Двигател: AKL 1999
Контакти:

Мнениеот chinadracon » Съб 25 фев 2012 15:44

Колеги, пазете се от едно малоумно създание от женски пол, каращо червен Мини Купър с номер СА1555**. Въпросното същество на кръговото на 4-ти километър първо неуспешно направи опит да се включи на "Г.М.Димитров", като почти се качи на бордюра до автобусната спирка, та трябваше да дава назад на самото кръгово, за да направи втори, за щастие успешен опит, понеже други шофьори я съжалиха и проявиха търпение. Коронния номер беше обаче горе на светофара на Националната следствена служба, където въпросната потегли с мръсна газ, засече също потеглящ от дясната лента микробус, след което се качи на тротоара директно след светофара, за да паркира :screwy
Втория екземпляр, чичак на около 60 години с Рено Сценик, няколко минути след това, на бул. "Кл. Охридски", на светофара от лява лента за новия мост към Младостите с мръсна газ тръгна да изрязва мен и още няколко коли, тръгващи на зелено, като за ляво му светеше червено съответно и малко остана да се пребие. Естествено не се впечатли и продължи нагоре с около 80-90 км/ч.
Просто имам чувството, че народа тотално откачи.... death

Потребителски аватар
ivostefanov
Автомобил: Audi A4
Двигател:

Мнениеот ivostefanov » Съб 25 фев 2012 21:09

Това за кръговото на 4-ти км. не съм видял един нормален в час пик и толкова много се изнервям,че можеби съм най големия идиот като минавам от там.
Тея за Гм-то немогат да продължат ама защо другите да могат :screwy

п.с. дори последния път един го преместих малко за да мина.
Абе в общи линий там с пушката и това е.

Върни се в “Пътеводител”