Халогени инсталация Г4
- s5501na
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Халогени инсталация Г4
според мен идеята е друга ,че халогени се използват при намалена видимост/мъгла иначе са забранени(не , че не ги включваме постоянно), а дългите тогава са излишни. Инче съм съгласен с всичко друго, което написа. 

- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Сигурно си прав. Има резон в това, което казваш.
Пропуснах да добавя, че цветовете на схемата са съвсем условни. На инсталацията на автомобила отговарят така:
жълто - сиво със зелено
зелено - бяло
синьо - сиво с жълто
червено - сиво
Пропуснах да добавя, че цветовете на схемата са съвсем условни. На инсталацията на автомобила отговарят така:
жълто - сиво със зелено
зелено - бяло
синьо - сиво с жълто
червено - сиво
-
dmx_dido
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги моят,въпрос е такъв:имам цялата инсталация за халогените с копчета с реле,само че си смених фаровете и в тях има сложени халогени,но няма кабели от буксата до лупичките,как да ги свържа да си се цъкат,както старите ми фарове.Моля ви спасявайте положението !!!!! Не съм много в час с ел.инсталациите !!
- kgdim
- Автомобил: MK4 Black ...
- Двигател:
dmx_dido написа:Колеги моят,въпрос е такъв:имам цялата инсталация за халогените с копчета с реле,само че си смених фаровете и в тях има сложени халогени,но няма кабели от буксата до лупичките,как да ги свържа да си се цъкат,както старите ми фарове.Моля ви спасявайте положението !!!!! Не съм много в час с ел.инсталациите !!
Двамата колеги по горе са дали схема и снимки как се окабелява

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”