Срязана гума
- iceberg9
- Автомобил: Passat B8 2 TDI 4Motion 240
- Двигател:
.
Колеги в бул инс става и без протокол, вчера закарах колата и ще ми платят гумата на 85% което е идеално, а да не говорим че и джантата е за ремонт, и нея ще рамонтират.. Така че аз от БУЛ ИНС съм доволен.....
- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
Re: .
iceberg9 написа:Колеги в бул инс става и без протокол, вчера закарах колата и ще ми платят гумата на 85% което е идеално, а да не говорим че и джантата е за ремонт, и нея ще рамонтират.. Така че аз от БУЛ ИНС съм доволен.....
браво, радвам се че всичко е наред

- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а на мен пък ми отказаха от бул инс,щото първото беше една супер злобно настроена леля и даже не искаше драскотините по колата да пишем да оправят,после (понеже се бях шибнал в един теглич в софия) и вика номера не можем да го оправим,а на номера нищо му няма само пластмасовото чупено и дефакто тряяяше решетката да се ремонтира и тая простата вика нищо и няма и аз мнооо ясну веднага на контра викам излез я виж дали и няма нищо и тя млъкна и писа за драскотини и за ремонт,ама за гумата не писа и сега бащата ще иде и сигурно ще купат нова гума.а имам 1 въпрос,понеже купихме нова гума 380 лева с фактурата ли да се иде при тях и направо там да се плати ако стане или как трябва да се направи тва ми е инт. мерси ина4е 

- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
santo_trafficante написа:ако е в катастрофа я плащат.но при условие че си я купил нова и инаш фактура на твое име.всяка следваща година ги плащат с овехтяване.hooligans написа:санто
иначе ако си се нацепил сам в дупка! плащат ама мрънкят за протокол от КАТ за да могат да си вземат парите от общинатане че не става ама
Става, става

- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги за да не отварям нова тема ще използвам тази. Тази сутрин паднах с колата в един трап (дупка) и срязах гума и изкривих джанта даже май и нещо по окачването тропа и звъннах веднага в КАТ и от там ми дадоха някакъв номер и да отида през седмицата в КАТ с колата и гумата за оглед. Не ми пратиха патрулка за протокол. Също така за съжаление в момента нямам и каско
Та въпроса ми е каква е тая нова (за мен) процедура да се ходи на оглед в КАТ? И също така при положение че съм без каско какви са вариантите от тук нататък да съдя общината?

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
svetlin написа:Колеги за да не отварям нова тема ще използвам тази. Тази сутрин паднах с колата в един трап (дупка) и срязах гума и изкривих джанта даже май и нещо по окачването тропа и звъннах веднага в КАТ и от там ми дадоха някакъв номер и да отида през седмицата в КАТ с колата и гумата за оглед. Не ми пратиха патрулка за протокол. Също така за съжаление в момента нямам и каскоТа въпроса ми е каква е тая нова (за мен) процедура да се ходи на оглед в КАТ? И също така при положение че съм без каско какви са вариантите от тук нататък да съдя общината?
В кат ходим, когато имаме каско, защото има по-голям шанс да платят щетата. За съд на общината със сигурност няма да си първия, но доколкото знам, когато някой успее да я осъди, го дават по новините...
- Rosenirs
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Срязана гума
Колеги бихте ли ми казали как плащат гумите застрахователите?Едната ми гума е с балон от удар в една голяма дупка.Процента който се плаща за повредената гума ли е или за чифт?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Rosenirs написа:Колеги бихте ли ми казали как плащат гумите застрахователите?Едната ми гума е с балон от удар в една голяма дупка.Процента който се плаща за повредената гума ли е или за чифт?
Да бе, за чифт, за два чифта и резервна гума ще е най-добре...
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Само за една (повредената) гума, а и чувам, че в последно време се мръщели и не искали да плащат за гуми. Ако ходиш при застрахователя сподели как е минало
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”