Искам да благодаря на абсолютно всички за помоща и информацията, които ми предоставиха!
Наистина се оказва,че такава кола излиза неочаквано скъпа за поддръжка.
Сега наистина започвам да се замислям за чисто нов автомобил за тези пари и варианта на който се спирам е шкода FABIA RS, дизел 1.9 TDI 131к.с.
Та какво ще кажете...

ПОМАГАЙТЕ,КУПУВАМ НОВА КОЛА!!!
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Gogo_o написа:Сега наистина започвам да се замислям за чисто нов автомобил за тези пари и варианта на който се спирам е шкода FABIA RS, дизел 1.9 TDI 131к.с.
Та какво ще кажете...
Ами аз мога да кажа че това е един малък самолет. За мотора нищо не мога да кажа освен че с него трябва да внимаваш откъде ще сипваш гориво. Иначе върви мноооого здраво и разхода е добър.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако имаш интерес обади ми се утре,че днес едни уж ще идват да я купуват.Съмнявам се че ще намериш нещо по-добро на пазара.Сервизна книжка,сменени комплект ремъци,накладки дискове и разни други консумативи.Има си и фактури за цялата поддръжка.
http://i.mobile.bg/perl/printdet.cgi?id ... 0502367155
P.S. 24 500лв.
http://i.mobile.bg/perl/printdet.cgi?id ... 0502367155
P.S. 24 500лв.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
И аз също мога да ти предложа едно А6 2.5 ,но с по-добрия мотор 155к.с.,фул екстри,2001,100к километри но е внесена от германия,типтроник с копчета на волана,карбон кожи подгряване и т.н.-голям самолет! ама е 30К.Иначе ремаците са 1000-1100 ама баща ми си намери маистор да му го сменя за 400
Иначе колата за 40-50к километра не е влизала в сервиз.
Защо си търсиш Пасат да е 2.5 като тях спокоино ги влачи 1.9.При ПД 1.9 131 к.с. единствено внимавай за тва кво гориво сипваш иначе са корави мотори.Хубавото на новата кола особенно ако я земеш на лизинг е че е в гаранция и салона си поме застраховките които не са никак малки

Защо си търсиш Пасат да е 2.5 като тях спокоино ги влачи 1.9.При ПД 1.9 131 к.с. единствено внимавай за тва кво гориво сипваш иначе са корави мотори.Хубавото на новата кола особенно ако я земеш на лизинг е че е в гаранция и салона си поме застраховките които не са никак малки

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
http://www.skodaowner.org/forum/ Я първо се консултирай тук със реални собственици за всеки случай.....винаги е по-добре да си подготвен,отколкото да се хвърляш на сляпо!!!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”