Ако някой знае превоз от БГ до Женева нека сподели, най-вероятно ще пътувам в края на месеца. Изключвам версия с полет от Букурещ. Миналото лято ходих с бус от частната автогара срешу Жп-гарата в София, но нямам идея дали още пътуват след като ги даваха по БТВ Action в Хрътките че се шофирало нон стоп с 1 шофьор (то си беше така де).
Чувам че имало автобус май от Русе, където превозвали до Букурещ и от там в друг рейс. Ако има нещо вярно или каквото и да е, бих се радвал на повече инфо.
Пътуване до Швейцария - Женева
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пътуване до Швейцария - Женева
швейцария е доста малка държава, така че не е от кой знае какво голямо знчение до къде ще ходиш.
препоръчвам самолет до където намериш , от там рент а кар и си в Женева
препоръчвам самолет до където намериш , от там рент а кар и си в Женева
-
- Автомобил:
- Двигател:
Кола под наем в скъпо в Швейцария, най- евтината кола (Фиат Панда) с базов застрахователен пакет ми излезна около 100-ина франка на ден.
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам къде гледаш, на мен ми взеха 300 евро за 5 дни, голф 6
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ползвах Херц, но сега се сещам че ползвах и джипиес, което сигурно е оскъпило с 15- 20 франка
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
Ще се пътува от София - автогара Сердика. Неделя и сряда има тръгващи бусове.
Да оставя инфо за маршрута, ако има нуждаещи се през търсачката да го видят. София - Белград - Загреб - Венеция - Милано - Цюрих - Женева. Като не е задължително да се ходи във всички градове (ако има пътници разбира се). Цената до крайната точка е около 250 лв.
Офис номер 35
Да оставя инфо за маршрута, ако има нуждаещи се през търсачката да го видят. София - Белград - Загреб - Венеция - Милано - Цюрих - Женева. Като не е задължително да се ходи във всички градове (ако има пътници разбира се). Цената до крайната точка е около 250 лв.
Офис номер 35