Неможе да се изреже - Голф 3
- TheExorcist
- Автомобил: Golf 3 94
- Двигател: ABF
Re: Неможе да се изреже - Голф 3
Малко ми е трудно да повярвам, че катализатора може да е толкова задръстен, та чак да затапи двигателя до такава степен. Това имах предвид 
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
TheExorcist написа:Малко ми е трудно да повярвам, че катализатора може да е толкова задръстен, та чак да затапи двигателя до такава степен. Това имах предвид
Е затова го казвам!Направо спря ,едва се прибрах до базата.После с 300 зора колегата го закара до Тополите.Там му махнаха катализатора и машинката се роди.2,5 бензин.
- TheExorcist
- Автомобил: Golf 3 94
- Двигател: ABF
rokera671 написа:TheExorcist написа:Малко ми е трудно да повярвам, че катализатора може да е толкова задръстен, та чак да затапи двигателя до такава степен. Това имах предвид
Е затова го казвам!Направо спря ,едва се прибрах до базата.После с 300 зора колегата го закара до Тополите.Там му махнаха катализатора и машинката се роди.2,5 бензин.
Това, което аз знам за катализаторите е, че при нормална експлоатация не би трябвало да се задръсти (не и чааааак толкова). Единственото, което е проблем на катализатора е, че му дават лъм 80-100к километра защото катализатора има химичен състав благодарение на който се намаляват вредните емисии (по спомен). За да се задръсти трябва или да е карана колата с някаква помия или да си е похапвала доволно масълце, което да е полепвало по питата на катализатора. Друга причина не намирам. Поправете ме ако греша

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Нямам представа !Кара се на газ и бензин .Факта си е факт ,оправи се след премахването.Какво ли не мислехме и ние ,че е ,ама излезе това.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”