1.9D вече го изключих като вариант. Биодизел няма да сипя дори и да ми го дават безплатно. Май ще се търси Фабиа/Ибиза/Поло SDI и евентуално 1.4ТДИ и вече в зависимост от конкретния екземпляр. Благодаря на всички! Ако все пак някой има да добави нещо...
Аз имам още 1 питане към BLADE8209, Виждам, че имаш мод на спирачките, Отзад с диск ли си и колко ММ си сложил? АТЕ или Брембо е това?

Събирам мнения/разяснения относно 1.9D и 1.9SDI и 6N1/2
- BLADE8209
- Автомобил: Polo 6N2 2001
- Двигател: AMF + remap
Re: Събирам мнения/разяснения относно 1.9D и 1.9SDI и 6N1/2
Ами мод-а е отпред от 256мм към 280мм BremboMAX а отзад са 232мм оригинални но мисля че отзад няма смисъл за по яки спирачки штото е много лека отзад, но за предните не съжелявам ни най-малко направо лепи за прозореца с гми 195/50/15 Michelin Pilot Sport. Но за Skoda 1.9SDI и аз съм съгласен че е издръжлив непретенциозен и лесен за поддръжка автомобил. Както и Polo-то така и на Skoda-та става да се направи темпомат за може би 5лв а екстрата е уникална като тръгеш за море примерно ( правил съм ги и на двете).
- Желязков
- Автомобил:
- Двигател:
Не ти ли се наложи смяна на супорти?
Темпомата е най-безполезната екстра, която имам. Дори и на дълъг път не я ползвам.
Темпомата е най-безполезната екстра, която имам. Дори и на дълъг път не я ползвам.
- Желязков
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, мотора 1.4 75 коня, който се слага в 6N1 моно ли е?
Запознах се с едни момчета от Ямбол които яко цъкат с корси на метан и доста ме навиха да взема и аз нещо такова. Но ми сеи ска да е Поло. Какво ще кажете?
Запознах се с едни момчета от Ямбол които яко цъкат с корси на метан и доста ме навиха да взема и аз нещо такова. Но ми сеи ска да е Поло. Какво ще кажете?
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Не е моно! MPI си е!
Върни се в “Дизелови агрегати”