M_POLO написа:добре колеги сега с една дума не разбрах има или няма смисъл от нова ?
Ако мислиш, че с новата ще постигнеш по-нисък от 12/100 разход в София и имаш 500 лева излишни - действай. Аз не мисля

M_POLO написа:добре колеги сега с една дума не разбрах има или няма смисъл от нова ?

M_POLO написа:колеги не искам да оцапаме темата с глупости !!!
И аз не искам да харчи а върви нормално и да не харчи щото в момента харчи около 12 градско с 10 лв минавам едвам 60 км
Iezekil написа:а това в коя книга го пише,за нова газова и каква е разликата?
Жокер,аз не съм виждал моно дето с рязко подаване на пълна газ /на газ говорим/ да не се замисли и да не ускорява осезаемо повече при отнемането леко на газта.На загрял мотор.
Iezekil написа:.Трябва ти още предварение и реглаж на изпаритела,като му отпуснеш първо още четвърт до половин оборот от тройника...Iezekil написа:няма смисъл щото не знам как да ти кажа.Явно са ти я спънали,разхода ти градско е много добър.Или трябва да идеш пак на майстор или трябва да пробваш с развиване на тройника на четвърт оборот.Голямо значение за газта има и центровката-малко повече предварение.

Dragomir920519 написа:Почнаха ми проблемите на газ имах в бутилката 17л и днес като отворих да видя колко показва беше на червения сектор и съм минал 115км 65 в града и 50км извън града и какво идва че гори май много майстора ми каза че 1-во трябва да мина 250км че да се намести бутилката и евентуално ако не са я центрира ли газовата ако някой знае нещо да сподели![]()
![]()
Газта е за икономия така да знаещ
не за вървещ 
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта