Падане на обороти Пасат Б3
- GOLF_SB_1991
- Автомобил: VW JETTA MK2
- Двигател: JP
Re: Падане на обороти Пасат Б3
Благодаря колега ще пробвам и ще видим какво става мерси пак!:)
колега гаранция ли е ,че няма да съсипя тампона отдолу,ако искам да сваля цялото моно и да си го занеса вкъщи? 

- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
kr1s0 написа:колега гаранция ли е ,че няма да съсипя тампона отдолу,ако искам да сваля цялото моно и да си го занеса вкъщи?
За да си занесеш моно-то в къщи ще трябва да откачиш и двата маркуча към плочката "дюза"!Ако ти трябва само дросела(както и предполагам) маркучи не се откачат!Тампона не се сваля и няма да му се повреди нищо!

иска ми се да сваля тялото ,на което е закрепено мотрчето за празех ход,защото както споменах по-назад му изроних зъбите отвътре ,и сега ще му направя канал с ножовката да го чистя колега. 

- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
kr1s0 написа:иска ми се да сваля тялото ,на което е закрепено мотрчето за празех ход,защото както споменах по-назад му изроних зъбите отвътре ,и сега ще му направя канал с ножовката да го чистя колега.
Трябва ти само Дросела и маркучи не се налага да откачаш!
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Какви са симптомите на колата,че докато изчета всичко се обърках?Падането на обороти важи ли още?
в момента точно не важи.досега я карах и държи 900 оборота с минимални отклонения от напълно неподвижното си състояние..
както радотом казваше "кола с характер"
но стопли ли се съм си обещал свалянето на моното ,за преглед и ако мога степ мотора да разглобя..

както радотом казваше "кола с характер"

но стопли ли се съм си обещал свалянето на моното ,за преглед и ако мога степ мотора да разглобя..