velinsl написа:Тук виждам достойни мнения за дизеловия раздел. Баси.
Какви са тия разходи?
Направо съм изумен. Поне пишете какъв е модела на автомобила(ясно е, че е ФВ), щото примерно един АБС-двигател ще гори едно на Голф, друго на Пасат.

velinsl написа:Тук виждам достойни мнения за дизеловия раздел. Баси.
Какви са тия разходи?
Направо съм изумен. Поне пишете какъв е модела на автомобила(ясно е, че е ФВ), щото примерно един АБС-двигател ще гори едно на Голф, друго на Пасат.
vaiper 1 написа:Моя абу на бензин 95
градско 9литра
изван 6,5 до 80 км, там е наи икономичен за мен
на газ
градско 10-12 зависи от карането
изван 8-9 с скорост до 120
muns61 написа:vaiper 1 написа:Моя абу на бензин 95
градско 9литра
на газ
И кое му е икономичното на АБУ - то, като АФТ 100 коня гори пак толкова?
Iezekil написа:Явно зависи и от градовете в които живеем за градско..До сега не съм коментирал градски разход,понеже е относителен,но като сте почнали....Шумен,градско лятото 14/100 плътно.Автомообила в повечето случаи се кара от и до работа по 4 км. в посока,минава 2 кръстовища със светофари и 3 без като не е с предимство и се чака голям трафик.Това на фона на 8-9 извънградско.Гледам,че другаде като София сте с 12 разход,та за това да вметна
vaiper 1 написа:Моя абу на бензин 95
градско 9литра
на газ
Winner25 написа:vaiper 1 написа:Моя абу на бензин 95
градско 9литра
на газ
Не знам какви коли карате и как засичате, но съм карал и абу при това не малко километри. Извънградско със скорост до 80км пада под 6 със сигурност, ако всичко е изправно
muns61 написа:Ако се постараеш, и под 5 може да я докараш!
Клавиатурно, разбира се...
Winner25 написа:muns61 написа:Ако се постараеш, и под 5 може да я докараш!
Клавиатурно, разбира се...
Аз съм го докарвал без да се стараяСъс скорост до 90км/ч и разумно шофиране, абу-то гори около 5-5,5 бензин.
vaiper 1 написа:Iezekil написа:Явно зависи и от градовете в които живеем за градско..До сега не съм коментирал градски разход,понеже е относителен,но като сте почнали....Шумен,градско лятото 14/100 плътно.Автомообила в повечето случаи се кара от и до работа по 4 км. в посока,минава 2 кръстовища със светофари и 3 без като не е с предимство и се чака голям трафик.Това на фона на 8-9 извънградско.Гледам,че другаде като София сте с 12 разход,та за това да вметна
Тоя разход в града е много 15,завиите малко на троиника болчетатаи оптитаи
vaiper 1 написа:Тоя разход в града е много 15,завиите малко на троиника болчетатаи оптитаи
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта