Бобина от Пасат б4 пасва ли на Голф 3?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Re: Бобина от Пасат б4 пасва ли на Голф 3?

Мнениеот emo-gar » Нед 26 фев 2012 22:43

Трудно за смислен отговор питане.На кое викаш "модул",а някъде отдолу може да минават ауспуси...пък и си има специфична миризма когато горят кабели...Пушек без огън няма!Трябва непременно да откриете причината..пригответе си пожарогасителя за всеки случай!Това ,че или не пали,или се форсира на 3к.оборота....май не е бобина... :roll:

foxyto
Автомобил: Audi A4 B7 TFSI
Двигател: BGB

Мнениеот foxyto » Пон 27 фев 2012 13:01

казах отсега около скоростния лост! А със сигурност е от бубината защото се пукна отгоре и вече изобщо не подава искра къв свещите. Бащата казва че е ударен ауспуха отодавна, но досега докато съм я карал никога не е пишела...а аз не и давам много много да диша - за това питам дали може да има някаква връзка.

foxyto
Автомобил: Audi A4 B7 TFSI
Двигател: BGB

Мнениеот foxyto » Пон 27 фев 2012 17:44

Колеги днес отидох да си взема бобината от магазина с/у Кенар (предварително я бях заявил да я доставят) сложихме я преди минути и колата запали от първия път без никакви проблеми...Оборотите нещо седят на 1000 при загряла, но смята, че като се покара ще се оправят. Все още не разбрахме онова пушене от къде беше, но то ще си покаже :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Пон 27 фев 2012 18:56

Има известна логика,като е пропуснала искри-гориво-въздушната смес да се е разгоряла в ауспуха,но това се случва на загряла кола...пък и пукотевица има понякога..

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”