И кой казал че само голфаджийте правят простотии :)) ?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 03 окт 2006 16:11

batmilko написа:
lilo_stich написа:добре де,а този дето го е писал,що не е слезнал и той да му поврътка главата ,ами само е гледал и после се хвали за Гордото си зорко наблюдаване на ситуацията

щото си е карал "лежерно" човека
дали :roll:
или просто е гледай сеир както винаги в наща дъжава :wink:

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Вто 03 окт 2006 16:20

lilo_stich написа:
batmilko написа:
lilo_stich написа:добре де,а този дето го е писал,що не е слезнал и той да му поврътка главата ,ами само е гледал и после се хвали за Гордото си зорко наблюдаване на ситуацията

сеири в тая държава където искаш, въпроса е дали със сеирите се оправят нещата или нещата ще ни направят за сеир

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 03 окт 2006 16:26

batemilko написа:сеири в тая държава където искаш, въпроса е дали със сеирите се оправят нещата или нещата ще ни направят за сеир

:bowdown

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 03 окт 2006 16:29

batmilko написа:
lilo_stich написа:
batmilko написа:

сеири в тая държава където искаш, въпроса е дали със сеирите се оправят нещата или нещата ще ни направят за сеир
ми така де,а човека беше писал че полицая пуснал движението.е що?да го беше хванал тоя да му пише акт ,алабала.ама нали на тях някой все трябва да им показва кво да правят

Потребителски аватар
<KrIs>
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот <KrIs> » Вто 03 окт 2006 19:21

<KrIs> написа:Някой да влезе да тръгне да ми тръшка главата в собствената кола, ще го застрелям на място, независимо к'во съм правил. Има си хора, които са упълномощени да раздават правосъдие:?

ПП - И това е станало пред погледа на полицай.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 03 окт 2006 19:30

<KrIs> написа:
<KrIs> написа:Някой да влезе да тръгне да ми тръшка главата в собствената кола, ще го застрелям на място, независимо к'во съм правил. Има си хора, които са упълномощени да раздават правосъдие:?

:006:

Тук съм напълно съгласен с колегата ... както този пич с реното е сгафил, така и чичката, е сгафил, като е раздавал правосъдие ...
В крайна сметка със саморазправя няма да се решат проблемите ни.

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Вто 03 окт 2006 21:06

<KrIs> написа:

А ако някой теб примерно едва не те сгази какво ще направиш? Няма ли да раздадеш правосъдие като знаеш че никой освен теб няма да го направи?

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 03 окт 2006 21:09

абе аз всички които ме застрашават ежедневно ако ги изпозастрелям то няма да остане жива душа по улиците ...

Всеки е забравял понякога мигача и понякога е засичал някой друг. Все някога сме бързали за някъде и не сме спирали на занк стоп или сме минавали разсеяно ...

Да вземем да оставим колите и да започваме направо един масов КЕЧ

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Вто 03 окт 2006 21:29

Прясна случка.... Днеска на отсечката Нова Загога - Стара Загора съм тръгнал да изпреварвам голяма колона от коли и камиони, понеже пътя пред мен чист и решавам всички да изпреваря и си свалям 3-та до дупка 4-та газ и някъде със 180... и извднъж камино пуска мигача и излиза на в платното пред мен... айде ся от 180 до 100 щото някаф не ме видял, запалих накладките за ония дето духа :evil: ама не съм го засрелял де :D

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 03 окт 2006 22:32

Tishku написа: ама не съм го засрелял де :D

аз ще взема да сложа една камера в колата да видиш какво става на магистралата ... последното ми минаване само в едната посока, трима човека се опитаха да ме "запишат". То просто се очудвам вече, ако някой даде мигач и си погледне огледалата, това е някакъв прецедент! А да не казвам как се кара "на село", народа яко не е чувал за правилото на дясно стоящия. Даже до офиса ни се бяха сбили двама, защото се удариха и докато дойде КАТ, едното момче, което беше с предимство, се опитваше да обясни на другия малоумник, че е бил с предимство, ама тъпата мутра повтаряше "К'во предимстов бе? Аз съм за напрво!" и скочи на бой ... Добре, че КАТ дойдоха бързо да му охладят страстите и да му шибнат акт-а.

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Сря 04 окт 2006 13:00

lyubobg написа:А ако някой теб примерно едва не те сгази какво ще направиш? Няма ли да раздадеш правосъдие като знаеш че никой освен теб няма да го направи?

А ако някой на теб примерно ти отвори вратата, нарита те мъжката и ти вземе ключовете на колата, щото е решил, че нещо му пречиш на пътя?

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Сря 04 окт 2006 13:29

kotse_botse написа:
lyubobg написа:А ако някой теб примерно едва не те сгази какво ще направиш? Няма ли да раздадеш правосъдие като знаеш че никой освен теб няма да го направи?

А ако някой на теб примерно ти отвори вратата, нарита те мъжката и ти вземе ключовете на колата, щото е решил, че нещо му пречиш на пътя?

ако съм невинен знам какво ще направя :twisted: ама ако съм виновен не съм мислил.... най-вероятно ще го спра и ще почнем да се обясняваме

Mar
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Mar » Сря 04 окт 2006 13:30

Tishku написа:Прясна случка.... Днеска на отсечката Нова Загога - Стара Загора съм тръгнал да изпреварвам голяма колона от коли и камиони, понеже пътя пред мен чист и решавам всички да изпреваря и си свалям 3-та до дупка 4-та газ и някъде със 180... и извднъж камино пуска мигача и излиза на в платното пред мен... айде ся от 180 до 100 щото някаф не ме видял, запалих накладките за ония дето духа :evil: ама не съм го засрелял де :D

а на този път колко ли му беше максимално разрешената скорост :wink:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 04 окт 2006 13:40

и тия с Вентотата са си 'бали меча:)

http://vwclub.bg/~tyan/Gonki/08082006.avi

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dxd » Сря 04 окт 2006 14:17

Хахахахах тия са лудии :lol: Не не не мога хххахахахахаа :lol:Това са болни хора :lol:

Последна промяна от dxd на Сря 04 окт 2006 20:47, променено общо 1 път.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”