Голф 2 - Проблем
Голф 2 - Проблем
Здравейте! Проблема ми е следния: Онази вечер алармата се е задействала и цяла нощ е свирила.На другия ден акумулатора се беше разредил.Заредих го,но веднага като го сложих без да съм подал на контакт даже, лампите на таблото ми светят,перкатаза охлаждането започна да върти и от компютъра(не съм сигурен, че се казва така-става въпрос за кутията, която се намира под кората като се отвори капака пред шофьора точно) се чува някакво щракане като на релета. Колата си пали без проблем иначе. Сега съм махнал клемите на акумулатора и буксата на перката. Някой ако се е сблъсквал с такъв проблем случайно да помага. Благодаря предварително.Поздрави!
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Re: Голф 2 - Проблем
Здрасти колега,
проблема ти е в таблото с предпазителите, попаднала е вода в него от уплатнението на предното стъкло и от там в "бушониерата". Имаш два варианта, единият е да си намериш нова заместител, другият е да отвориш тази и да я япчистиш от влагата и от окисите образувани от влагата.
проблема ти е в таблото с предпазителите, попаднала е вода в него от уплатнението на предното стъкло и от там в "бушониерата". Имаш два варианта, единият е да си намериш нова заместител, другият е да отвориш тази и да я япчистиш от влагата и от окисите образувани от влагата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”