ПРОБЛЕМ, откраднат номер???
golfer написа:Дине, не карай без преден номер само излишни ядове.с ченге на глава няма да излезеш най-много някой акт да ти напишат.
имал съм същият проблем и полицай ме посъветва да сваля задния номер и да го сложа отпред.
а това е директно за бисерите:divna_ написа:[Кой знай сега какъв ще ми го набият?![]()
![]()
Чак утре ще ми излезе от 6-то служебната бележка за пред КАТ, а по закон с нея мога да карам още 7 дена и мисля да се възползвам

А за набиването си е набиване и за цифрите на номера и за цифрите във финикийски знаци

golfer написа:да де със същата бележка за установена кражба бях и аз.
ама пред чичко милиционер тя не ме оправда за това, че карам автомобил без регистрационна табела.
Пък казват, че можело до 7 дена, ако ли не ще изографисам една регистрационна табела утре(навремето защо съм се занимавала с рисуване)

Ама знаеш ли така без преден номер далавера днес с доста хора от клуба се забелязахме по пътищата, а иначе язък, че имам 3 стикера

golfer написа:Дине, не карай без преден номер само излишни ядове.с ченге на глава няма да излезеш най-много някой акт да ти напишат.
имал съм същият проблем и полицай ме посъветва да сваля задния номер и да го сложа отпред.
а това е директно за бисерите:divna_ написа:[Кой знай сега какъв ще ми го набият?![]()
![]()
ще имаш проблеми
delta2 написа:golfer написа:Дине, не карай без преден номер само излишни ядове.с ченге на глава няма да излезеш най-много някой акт да ти напишат.
![]()
ще имаш проблеми
глобата е 300 лв ако караш без номер.
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
верно ли е 300 лева!!! мале дивна_ , бурзо отивай в КАт че незнам , 300!!!delta2 написа:delta2 написа:golfer написа:Дине, не карай без преден номер само излишни ядове.с ченге на глава няма да излезеш най-много някой акт да ти напишат.
![]()
ще имаш проблеми
глобата е 300 лв ако караш без номер.

- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател: