cecogolfa e ИЗМАМНИК ! ! !

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Pirogov
Автомобил:
Двигател:

Re: cecogolfa e ИЗМАМНИК ! ! !

Мнениеот Pirogov » Сря 29 фев 2012 13:03

hooligans написа:
birmana написа:то се видя че пари няма да видя,ще го преживея,ама искам никой друг от форума да изпати,заради някви си мошенници,нали за тва е форума да си помагаме ..модераторите вече ще преценят какво да правят с него .. :lock:

Колега, грешката е твоя, не може да купиш нещо и чак след 3 седмици да го отвориш :012:

Грешката е вярна - тоя му продава нещо, което не е такова, за което го представя, следователно е измамник!

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Сря 29 фев 2012 13:03

Колко време след като си получил аморт. си забелязал за пеоблема?Или по точно кога се свърза с продавача за връщане на стоката?

Потребителски аватар
Zerga3GT
Автомобил: Golf A3
Двигател: ABU 94
Контакти:

Мнениеот Zerga3GT » Сря 29 фев 2012 13:09

Провери преди да платиш.

В случая ти си си виновен но докато има балъци да вземат на доверие ще има и хора които мамят.
Утре ще ти пратя едно окачване кони чисто ново не слагано за 100 лв но искам да го разопаковаш догодина. Като разбереш че всъщност са четири винкела влез да се оплачеш тук.

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Мнениеот apa6o » Сря 29 фев 2012 13:43

Ти ги купуваш, не ги проверяваш дали са наред, отваряш ги месеци по-късно и искаш компенсация eusa :screwy

Ти за тия 3 месеца можеш съвсем доволно да скапеш окачването, да се почувстваш прецакан и да си поискаш някой да ти купи ново примерно, за да си доволен :deal
Нещо работата се оказва неговата срещу твоята дума.
Хора, научете се как се пазарува по интернет и спрете да уревавате света !

Потребителски аватар
birmana
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот birmana » Сря 29 фев 2012 13:49

Zerga3GT написа:Провери преди да платиш.

В случая ти си си виновен но докато има балъци да вземат на доверие ще има и хора които мамят.
Утре ще ти пратя едно окачване кони чисто ново не слагано за 100 лв но искам да го разопаковаш догодина. Като разбереш че всъщност са четири винкела влез да се оплачеш тук.

е нормално е във форума да има колегиалност малко или многоо...не искам мнения дали съм виновен или ала бала,аз ви предупреждавам... :wink: да не изпатите за каквото и да е от този човек!!!

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Сря 29 фев 2012 15:24

birmana написа:
Zerga3GT написа:Провери преди да платиш.

е нормално е във форума да има колегиалност малко или многоо...не искам мнения дали съм виновен или ала бала,аз ви предупреждавам... :wink: да не изпатите за каквото и да е от този човек!!!

Не отговори на въпроса!
k_garchev написа:Колко време след като си получил аморт. си забелязал за пеоблема?Или по точно кога се свърза с продавача за връщане на стоката?

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Сря 29 фев 2012 15:32

Продавача е уведомен за темата и има 3 дни да реагира!
Автора да ми пише ЛС, ако изтече срока и няма реакция.

п.с. Група Нерегламентирани търговци е създадена точно с цел да бъдат информирани потребителите за това, че въпросния човек се опитва да заобикаля правилата на форума и следователно не може да се разчита на него.
Все пак, ако не пожелае да поправи нещата ще бъде сложен в ИЗМАМНИЦИ!

Не мисля, че има нужда от повече коментари, а още по-малко да съдите човек за наивността му, при положение, че наистина се опитва да предпази и други!
Все още се надявам, че продавача ще си удържи на думата!

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Чет 01 мар 2012 0:37

cecogolfa написа:Мамка му, аз съм му дал на човека адрес да ми ги върне той не ми ги върна, аз какво да направя. Не вдигам телефона докато съм на работа защото нямам как, а той ми е звънял в работно време. Дал съм адрес, той не ми ги връща, аз каква вина имам че той не ми ги връща несъм го спрял с нищо. Доста неща съм продал в този форум и никой не се е оплаквал. Несъм за тези 40 лв за които му дадох на човека амортесиорите - пак казвам нека ми ги върне аз съм дал адрес... От къде мога да съм сигорен че той връща мойте амортесиори ане неговите които са изпуснали ?????????

Айде разберете се - пуска купувача пратката с опция да се види преди да се плати и готово :idea:

едит: случая приключен - разбрали са се страните в спора!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”