Моето МК2 Black & Orange с Деветките
Re: Моето МК2 По Идея на колегата ZZZZZZZ Вече в Бокса!
Хубавите неща стават бавно,изчакай една седмица и си направи колата както беше първоначалната ти идея.Само,защото не може да изчакаш една седмица ще смениш оранжевото с нещо друго,което не ти харесва толкова.Това е боя така ще си я гледаш не един или два дни ,направи я както най-много ти харесва,а не както е най-бързо.
- zzzzzzz
- Автомобил: Golf Mk3
- Двигател: ADD
Да ти имам прехвалените бояджии ! Не можаха ли в началото да уточнят за оранжевата боя дали е покривна и дали ше тряа база
Това е първото! нещо, което се прави преди даже колата да е дошла в сервиза - уточнява се боята и какво е нужно за нея. 3 слоя е за да се получи точния цвят. При някои специфични цветове е нужна база металик и след това се пръска няколко ръце основния цвят, докато се получи желания ефект(оранжев, червен, някои сини и зелени металици са така). Ама за т'ва тряа някой да помисли Е толкова или поне да попита.

- liokooo
- Автомобил:
- Двигател:
zzzzzzz написа:Да ти имам прехвалените бояджии ! Не можаха ли в началото да уточнят за оранжевата боя дали е покривна и дали ше тряа базаТова е първото! нещо, което се прави преди даже колата да е дошла в сервиза - уточнява се боята и какво е нужно за нея. 3 слоя е за да се получи точния цвят. При някои специфични цветове е нужна база металик и след това се пръска няколко ръце основния цвят, докато се получи желания ефект(оранжев, червен, някои сини и зелени металици са така). Ама за т'ва тряа някой да помисли Е толкова или поне да попита.
Братленце, прав си ,сега ще видим какво ще стане искам си колата както им казах и както ти я нарисува но вече много си я искам щот ми писна да карам служебната а се сещаш че тя е ОПЕЛ КОРСА нали и се чувствам като жена с нея

- burn0ut
- Автомобил:
- Двигател:
... щот ми писна да карам служебната а се сещаш че тя е ОПЕЛ КОРСА нали и се чувствам като жена с нея![]()
Служебна, ама пък Корса ... Корса, ама пък служебна

вчера нямах нет и не можах да ти покажа розово-лилавата ето
за мен това е най-уникалната

- liokooo
- Автомобил:
- Двигател:
burn0ut написа:... щот ми писна да карам служебната а се сещаш че тя е ОПЕЛ КОРСА нали и се чувствам като жена с нея![]()
Служебна, ама пък Корса ... Корса, ама пък служебнаПроекта е 6 - продължавай в правилната посока
Благодаря ти колега ,но да видим крайният резултат моля се да е добър до лятото вече трябва да съм завършил на цяло с нови стопове абе да накупя всичко каквото съм намислил че те са много
- liokooo
- Автомобил:
- Двигател:
Beco_ написа:вчера нямах нет и не можах да ти покажа розово-лилавата ето
колега прав си яко е , но деазнам на двойката мисля че няма да и ходи но пак може да се смени цвета

- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
има една тема- снимки антитунинг, и там автомобилите определено саи тунинговани, и рзлични и уникални. Правени са по вкуса на собствениците им естествено, което означава че поне един човек ги харесва, но защо ли са в този раздел.
Мисля че трябва да избереш дали колата ти да е стойностна, или различна. Голф2 споредн мен има само един път за развитие, останалото е проява на лош вкус. Не задължавам никой с мнението си.

Мисля че трябва да избереш дали колата ти да е стойностна, или различна. Голф2 споредн мен има само един път за развитие, останалото е проява на лош вкус. Не задължавам никой с мнението си.
- peshoxx
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз също си мисля,че има само един път,както каза pе6ката ,което значи и само един цвят.Замисли се,дали да не боядисаш колата в един цвят докато е време.Знам,че важното е да ти хареса на теб,но все пак на всеки му е кеф,когато му харесват колата,а не я сочат само,че е различна и шарена. Замисли се за последно и ако решиш да я правиш все пак два цвята,то ние пак ще приемем твоя избор. 

- bagera
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не че някой ми е искал мнението но нали се почна...
за мен ще е по-добре основният цвят да е оранжевият + черно -примерно таван с капак, или прагове лаисни вежди и таван(при положение че е с PVC пакет) ....
за мен ще е по-добре основният цвят да е оранжевият + черно -примерно таван с капак, или прагове лаисни вежди и таван(при положение че е с PVC пакет) ....
- liokooo
- Автомобил:
- Двигател:
Вече свърши ,колата е пръсната с черната перла ,а днес ще ми носят оранжево да видим дали ще ми хареса.Ако ми хареса я почват и да я вадят вече ,каквото стане това ще все пак колата няма да се продава ,остава си в мен до край . Ще я хвърля на скрап но няма да я дам
в събота ще кача нови снимки

- liokooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Моето МК2 По Идея на колегата ZZZZZZZ Вече Боядисана!!
Ето малко снимки от днес вече с новата боя,извинявам се за лошото качество по колата ще работя още дълго , тъй като съм на работа и имам време само събота и неделя.Утре ще правя излоция вътре , ще търся читави уплътнения за вратите и прозорците и т.н. знаете как е . Ето и снимките , надявам се да ви хареса
: